slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Συνάντηση του Σπύρου Τσιλιγγίρη με συναδέλφους του Γιατρούς της Ξάνθης (φωτογραφίες)

Ευρεία συνάντηση Ξανθιωτών Γιατρών με επίσημο προσκεκλημένο  τον Υποψήφιο Βουλευτή Ν.Δ κ. ΣπύροΤσιλιγγίρη διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου σε αίθουσα ξενοδοχείου της Ξάνθης,  γνωστός και διακεκριμένος συμπολίτη μας. Την πρόσκλησή του αποδέχτηκαν και παραβρέθηκαν  πολλοί  γνωστοί Γιατροί – μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης.

Η συζήτηση, κατά την διάρκεια της συνεστίασης -άκρως ενδιαφέρουσα- κινήθηκε σε θέματα που αφορούν μεν τον ιατρικό κλάδο, με γνώμονα όμως πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε ότι αφορά τις υπηρεσίες υγείας.

Οι παρόντες γιατροί άκουσαν με προσοχή τις επισημάνσεις- προτάσεις του κου Τσιλιγγίρη, ενώ οι απόψεις που ανταλλάχθηκαν, διαμόρφωσαν σημαντικά συμπεράσματα που θα αποτελέσουν και την προγραμματική τοποθέτηση του γιατρού και υποψηφίου βουλευτή μέσα στο Κοινοβούλιο, από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Ο κος Τσλιγγίρης, ευχαρίστησε θερμά τους συναδέλφους του για την παρουσία τους και δεσμεύθηκε να τους εκπροσωπήσει επάξια στο Κοινοβούλιο. Κοινή πεποίθηση όλων, η αναγκαιότητα αλλαγής του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με στόχο αφενός την παροχή εχέγγυων στους γιατρούς, ώστε να ασκήσουν το λειτούργημά τους πιο σωστά και πιο αποτελεσματικά και αφετέρου, την παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες, επάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα και με βάση τα επιτυχημένα μοντέλα της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης.

Σχετικά Άρθρα