Κόμματα Τελευταία Νέα

Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Κλιμάκιο της ΝΔ σε Χρυσούπολη, Θάσο και Δράμα

 Ολοκληρώνεται σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, το οδοιπορικό της «Συμφωνίας Αληθείας με τους Αγρότες και Κτηνοτρόφους» στους πέντε νομούς της  Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο από τον νομό Έβρου συνεχίστηκε χθες, Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.

Το πρόγραμμα των χθεσινών δράσεων ξεκίνησε από τον Ίασμο Ροδόπης, όπου κλιμάκιο αποτελούμενο από εκπροσώπους της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων και στελέχη της ΝΔ με επικεφαλής τον Γραμματέα ΠΕ του κόμματος – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποίησαν ανοιχτή συζήτηση αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής. Αργότερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας & Θράκης κο Χ. Μέτιο και στελέχη της ΝΔ του νομού Ροδόπης, και στη συνέχεια ανοιχτή συζήτηση με αγρότες και φορείς του πρωτογενούς τομέα, σε μία κατάμεστη αίθουσα στη Γενισέα του νομού Ξάνθης.

Κατά τις συζητήσεις με αγρότες ο κ. Αυγενάκης μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Αυτή τη στιγμή, ο τριπλός συνδυασμός φορολόγησης, εισφορών και κόστους παραγωγής καθιστά μη βιώσιμη την αγροτική παραγωγή. Επιπλέον, οι παραλείψεις και οι αστοχίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν σαν αποτέλεσμα τα επενδυτικά αγροτικά προγράμματα να έχουν παγώσει, οι χρηματοδοτικοί πόροι να έχουν εκλείψει, τα ευρωπαϊκά κονδύλια να λιμνάζουν και ο φορολογικός και ασφαλιστικός νόμος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μειώνει δραματικά το παραγόμενο εισόδημα των αγροτών και των αγροτισσών μας.»

Στο κλιμάκιο της ΝΔ συμμετέχουν οι κκ: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Συντονιστής ΟΔΕ Κοινωνικών Ασφαλίσεων – Βουλευτής Νομού Καβαλάς, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής–Βουλευτής Ημαθίας, Βασίλης Οικονόμου, Τομέαρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας – Βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Μελάς, πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων -Συντονιστής στην ομάδα προετοιμασίας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα στη Γραμματεία Προγράμματος, Κώστας Μπαγινέτας, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ, Σταύρος Σταυράκολγου αν/της Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ και Χρήστος Γιαννακάκης, Σύμβουλος Γραμματέα ΠΕ για θέματα πρωτογενή τομέα και αγροτικών συνεταιρισμών,

Το οδοιπορικό της ΝΔ για τη Συμφωνία Αλήθειας με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στη Χρυσούπολη του Ν. Καβάλας στις 10:30π.μ. και στις 5:30μ.μ. στη Δράμα. Στη 1:30μ.μ. έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με τη Δημοτική Αρχαή και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στο Δημαρχείο Θάσου.

avgenakhs symfonia alhthias (1) avgenakhs symfonia alhthias (2) avgenakhs symfonia alhthias (3) avgenakhs symfonia alhthias

Σχετικά Άρθρα