slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Συμμετοχή σήμερα στην απεργία και του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης

Αρχικά καταδικάζουμε, τις βίαιες ενέργειες και τραμπουκισμούς εναντίον του συναδέλφου του οργανωτικού γραμματέα της ΓΣΕΕ Ευάγγελου Μουτάφη.

Οι απειλές τους δεν θα μείνουν αναπάντητες διότι οι εργαζόμενοι όλης της χώρας δεν ταυτίζονται με ομάδες ανθρώπων που απειλούν τη δημοκρατία.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21:00, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση  των μελών του Δ.Σ. του φορέα μας  και αποφάσισε κατά πλειοψηφία την κήρυξη 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που ανήρτησε για διαβούλευση η κυβέρνηση.

Ένα νομοσχέδιο που ισοπεδώνει τα εργασιακά δικαιώματα, ένα νομοσχέδιο που υπονομεύει τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις και υποβαθμίζει καίρια τη θέση της εργατικής πλευράς.

Ένα νομοσχέδιο που στοχεύει στην απαξίωση του συστήματος των συλλογικών συμβάσεων καταστρατηγώντας θεμελιώδεις αρχές.

Καλούμε, όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους, νέους και πολίτες του νομού μας, να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 Οκτώβρη 2019   και ώρα 10:00 στην αίθουσα συγκεντρώσεων του εργατικού κέντρου Ν. Ξάνθης για να διαδηλώσουμε και να αποτρέψουμε την ψήφιση του αντεργατικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης.

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.

 

Για τη διοίκηση

Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

 

Άγγελος Μπεμπεκίδης                                                          Σπύρος Παπαχρήστου

 

Σχετικά Άρθρα