Κοινωνία Τελευταία Νέα

Στο πλευρό των αιμοδοτών οι δικηγόροι της Ξάνθης. Δίνουν και πάλι αίμα μαζί με τις οικογένειές τους

Εδώ και χρόνια ο Δικηγορικό Σύλλογος Ξάνθης και τα μέλη του, παράλληλα με την άσκηση του λειτουργήματός μας, βρισκόμαστε δίπλα στις συλλογικότητες της πόλης μας και συμπράττουμε ποικιλοτρόπως σε δραστηριότητες με κοινωνική χροιά, ενεργώντας με την απαραίτητη ανά περίπτωση διακριτικότητα.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης Η ΑΓΑΠΗ, ο οποίος στις προσπάθειες και τις δράσεις του είχε πάντα αρωγό το δικηγορικό σώμα. Ήδη από τον Ιούνιο του 2015 ξεκίνησε μία προσπάθεια συστηματικότερης στήριξης της ΑΓΑΠΗΣ ως προς την επίτευξη του βασικού καταστατικού σκοπού της, που δεν είναι άλλος από την αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών και του αριθμού των μονάδων αίματος που κάθε χρόνο συλλέγονται.

Έτσι, τα μέλη μας κλήθηκαν οργανωμένα να συμμετέχουν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 10ης Ιουνίου του τρέχοντος έτους στο εμπορικό κέντρο Flamingo. Σε συνέχεια της προσπάθειας αυτής συμμετέχουμε πλέον ως συνδιοργανωτές, μαζί με το σύλλογο της ΑΓΑΠΗΣ, στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 09:00 με 15:00 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης και στα πλαίσια της σειράς αιμοδοσιών που θα διαρκέσουν από την 30η Οκτωβρίου ως την 10η Νοεμβρίου με τη στήριξη της κινητής μονάδας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Σκοπός μας η κινητοποίηση των συναδέλφων δικηγόρων, των οικογενειών μας αλλά και του συνόλου των συμπολιτών μας και η επιβεβαίωση για μία ακόμα φορά της δυναμικής και της κοινωνικής ευαισθησίας του Συλλόγου μας, που απαρτίζεται από νέους ως επί το πλείστον επιστήμονες και λειτουργεί εκ της φύσεώς του σε πλήρη συνάρτηση και αλληλεπίδραση με την τοπική κοινωνία. Απαντώντας στην ανωτέρω επιστολή σας σάς ανακοινώνουμε με χαρά την αποδοχή της πρότασής σας να συμμετέχουμε ως συνδιοργανωτές μαζί με το Σύλλογό σας στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς της πόλης μας. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την κινητοποίηση των συναδέλφων δικηγόρων, των οικογενειών μας αλλά και του συνόλου των συμπολιτών μας, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά τη δυναμική και της κοινωνική ευαισθησία του Συλλόγου μας που λειτουργεί εκ της φύσεώς του σε πλήρη συνάρτηση και αλληλεπίδραση με την τοπική κοινωνία.

 

 

Σχετικά Άρθρα