slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Στο πλευρό του Χρ. Τοψίδη ο γνωστός Ξανθιώτης οινοποιός Οδυσσέας Βουρβουκέλης (Βίντεο από την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια ΑΜΘ)

Γεννημένος στη Θράκη, το 1985, ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, δραστηριοποιείται στον κλάδο της οινοποιίας, συνεχίζοντας μαζί με τα αδέλφια και τη μητέρα του, το όραμα του αείμνηστου πατέρα του, γιατρού Νίκου Βουρβουκέλη.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, ως Γεωπόνος – Τεχνολόγος, έφυγε για τη Γερμανία όπου παρακολούθησε ανάλογα με την ειδικότητά του μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Heilbronn. Η επιστροφή του στην Ξάνθη το 2009 σηματοδότησε την έναρξη της εντατικής ενασχόλησής του με τα αμπέλια και το οινοποιείο. Ανέλαβε άμεσα την ευθύνη για την αμπελοκαλλιέργεια και παράλληλα μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, φρόντισαν να αναπτύξουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό το δίκτυο πωλήσεων για τους οίνους του Κτήματος Βουρβουκέλη.

Ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, ακολουθώντας τον δρόμο που του έδειξε ο πατέρας του, δεν παραλείπει να ασχολείται έμπρακτα και ιδιαίτερα ενεργά με τα κοινά και την προσφορά στον συνάνθρωπο.
Εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει πλούσια δράση στους τομείς της τέχνης, του αθλητισμού αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος. Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς συλλόγους παρέχοντας βοήθεια τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές.

Πέραν της εμπειρίας του στο επιχειρηματικό πεδίο, όπου ως επαγγελματίας γνωρίζει και αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση τις δυσκολίες που υπάρχουν, ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, έχει μπει ήδη στην ενασχόληση με τα κοινά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων του πολίτη. Είναι ενεργό μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αβδήρων, αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος.

Ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης είναι παντρεμένος με την Έλλη Ορφανίδη και έχουν δυο παιδιά την Αναστασία και το Νικόλαο.

#vourvoukelis

#synthesi #pamth #όλοιμαζί #thrace #xanthi #xanthe #ekloges #greekelections2019#candidate #vote #ekloges2019 #thraki

Σχετικά Άρθρα