Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Στο περίπτερο 2 θα φιλοξενηθούν επιχειρήσεις του επιμελητηρίου Ξάνθης στην έκθεση ΔΕΘ

Στο Περίπτερο 2, stand 45 φιλοξενείται η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία ξεκινά το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 και θα είναι ανοιχτή έως και την Κυριακή 18 του μήνα. Στο stand του Επιμελητηρίου συμμετέχουν επιχειρήσεις- μέλη, οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή προκειμένου να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν δημιουργικές επιχειρηματικές επαφές.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν:

  • HEALTHY LIVING P.C. ΙΚΕ – Εμπορία ειδών υγιεινής διατροφής
  • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΪΜΕΚΗΣ ΑΒΕΕ – Μηχανήματα επεξεργασίας & συσκευασίας χαρτιού
  • Ε. ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (SMARTFOODS) – Παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων (ποπ κορν)
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – Κατασκευή κιβωτίων μπαταριών
  • ΠΑΣΧΑΛΗ ΔΗΜΟΥ ΥΙΟΙ Ο.Ε. – Ποτοποιία
  • Τ. ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗ Μ.ΕΠΕ – Κατασκευή & εμπορία ενδυμάτων
  • ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗ ΜΑΡΙΑ – Ζαχαροπλαστείο – Catering

Να σημειωθεί ότι το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη φετινή, 81η ΔΕΘ, είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης με την εθνική τους συμμετοχή. Μετά από 4 χρόνια επανέρχεται ο θεσμός της τιμώμενης χώρας, ρόλο που θα υποστηρίξει δυναμικά η Ρωσία.

Για τους παραπάνω λόγους το Επιμελητήριό μας αποδέχθηκε πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) για συμμετοχή του σε πλήρως εξοπλισμένο stand, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης με τη συμμετοχή του σε μια ακόμη έκθεση στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την περαιτέρω διεύρυνση του εμπορίου μέσω συνεργασιών και ευκαιριών που δίνονται με τη συμμετοχή στην ΔΕΘ παρουσιάζοντας, προβάλλοντας και προωθώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις.

Σχετικά Άρθρα