Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Στους Μητροπολίτες Ροδόπης και Ξάνθης ο Μέτιος για ευχές του Πάσχα και στην συνέχεια στο Γηροκομείο Ξάνθης

Επισκέψεις ενόψει του εορτασμού του Πάσχα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητρόπολης, στον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα καθώς και σε ευαγή ιδρύματα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Αρχικά ο κ. Μέτιος μετέβη στα γραφεία της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τους χώρους του Β’ Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητρόπολης «Αγία Αικατερίνη» όπου ευχήθηκαν καλή πρόοδο στα παιδιά και καλή δύναμη στο προσωπικό και πρόσφεραν δώρα.

Κατόπιν ο κ. Μέτιος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κώστα Ζαγναφέρη, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα στα γραφεία της Μητρόπολης και αντάλλαξαν ευχές. Μαζί επισκέφθηκαν τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» όπου αντάλλαξαν ευχές για υγεία και καλή Ανάσταση, πρόσφεραν δώρα και ενημερώθηκαν για τα θέματα του γηροκομείου από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Παπαχρόνη και την κ. Φιφή Χατζηστόικου.

Τέλος, επισκέφθηκαν το Κέντρο Ανοικτής Φροντίδας Ηλικιωμένων της Μητρόπολης Ξάνθης «Άγιος Παντελεήμων» όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου, αντάλλαξαν ευχές για καλό Πάσχα και πρόσφεραν δώρα.

Σχετικά Άρθρα