Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Στον συνδυασμό του Τσολακίδη ο Γαλανόπουλος και άλλα δεξιά στελέχη του Δήμου Αβδήρων

galanopoulos_dimitris

Ο Δημήτρης Γαλανόπολος πλαισιωμένος από δεκάδες στελέχη της δεξιάς στον Δήμο Αβδήρων, φαίνεται ότι βρήκε κοινά σημεία με τον νυν δήμαρχο Βασίλη Τσολακίδη και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του για συστράτευση όλων στον αγώνα για την διάσωση και αναβάθμιση του τόπου του. Έτσι χθες ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια πολιτικής συμφωνίας προσχωρεί στον συνδυασμό Κοινή Πορεία και ρίχνεται στην μάχη του σταυρού δίπλα στον Β. Τσολακίδη.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Φίλες και φίλοι συνδημότισσες- συνδημότες

Μέσα από αυτήν την επιστολή μου θέλω να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου για τη συστράτευσή μου, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ» του νυν Δημάρχου Αβδήρων, Βασίλη Τσολακίδη.

Η απόφασή μου αυτή δεν πάρθηκε αβίαστα. Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, η αγωνία μου για το μέλλον του Δήμου μας καθώς και η υπαλληλική-συνδικαλιστική μου ιδιότητα ήταν οι βασικοί και καταλυτικοί παράγοντες λήψης αυτής της απόφασης ζωής.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Βασίλη Τσολακίδη χωρίς προσωπικές διαπραγματεύσεις για «καρέκλες» και «αξιώματα».

Όλοι γνωρίζετε το πολιτικό μου στίγμα, το οποίο και δεν απεμπολώ, μπαίνοντας σ’ ένα συνδυασμό που δεν έχει κομματικές σφραγίδες αλλά διευρύνεται πολιτικά για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας.

Με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια και με μοναδικό στόχο και σκοπό να υπηρετήσουμε ΟΛΟΙ μαζί τα συμφέροντα των δημοτών δηλώνω παρόν σε αυτές τις εκλογές, θέλοντας να συμβάλλω και  εγώ  με την  πολύχρονη εμπειρία μου στους ΟΤΑ Α΄ βαθμού.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου με την ψήφο σας.

Με τιμή

Γαλανόπουλος Δημήτριος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Αβδήρων

Με την παράταξη «ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ»

Του Βασίλη Τσολακίδη

Σχετικά Άρθρα