slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο δράστης του μαχαιρώματος στην οδό Ομήρου… με τρύπα στον πνεύμονα το θύμα, είναι ακόμα στην εντατική

Προφυλακιστέος και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Ξάνθης, κρίθηκε μετά την απολογία του το χθες το μεσημέρι, ο 21χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι σε 22χρονο, το βράδυ της Κυριακής σε οικοδομή της οδού Ομήρου, στην Ξάνθη.

Ο νεαρός κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει αλλά να προκαλέσει σωματική βλάβη, ότι δεν ήταν νηφάλιος την ώρα του περιστατικού καθώς και ότι είχε προηγηθεί συμπλοκή με την οικογένεια του θύματος, με αφορμή ελιγμό που επιχείρησε με το αμάξι, στην πιλοτή της οικοδομής.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες το θύμα είχε έρθει από την Κατερίνη για να παραστεί σε ένα πάρτυ γενεθλίων που έδινε στην οικοδομή το ανιψάκι του. Ο δράστης μετά τον καυγά για το πάρκιγκ και την παραβίαση του μονοδρόμου ανέβηκε στο σπίτι του και κατέβηκε κρατώντας έναν ανοιγώμενο σουγιά. Μετά από λίγο τραυμάτισε το θύμα στον θώρακα προκαλώντας του τρύπα στα πνευμόνια και επιθέθηκε και στον 47χρονο πατέρα του θύματος.

Άνθρωποι της οικοδομής μας ανέφεραν ότι συχνά πυκνά υπήρχαν θέματα με το πάρκκιγκ και ότι οι καυγάδες ήταν συνηθισμένο φαινόμενο εδώ και μήνες…

(Ας ελπίσουμε να γίνει καλά ο επισκέπτης και να μετανοήσει ο θήτης γιατί και οι δύο είναι νεαροί και έχουν μια ολόκληρη ζωή μπροστά τους).

Σχετικά Άρθρα