Μειονότητα Τελευταία Νέα

Στην Σούπερ Λίγκα της Ελλάδας δύο «Tούρκοι» διαιτητές

Ντάξει διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΒΤΤF για να καταλάβαιτε πως γίνονται τα «βαφτίσια» στην Θράκη!!!!

Ο Πρόεδρος της ΑΒΤΤF Χαλίτ Χαμπίπογλου: «Η επιθυμία και η ευχή μας οι πολιτικοί της χώρας μας παίρνοντας τέτοιες όμορφες εξελίξεις ως παράδειγμα και να παρακολουθούν μια πολιτική ενθαρρυντική προς την Τούρκικη Μειονότητα τα προστατευόμενα δικαιώματα από τις συνθήκες».

Μέλη της Τούρκικης μειονότητας οι δύο πλάγιοι διαιτητές στην Σούπερ Λίγκα της Ελλάδας θα πάρουν μέρος κατά την περίοδο 2015 έως 2016. Σύμφωνα με την είδηση της Αζινλικτσα και την περασμένη σεζόν που πήραν μέρος στην Σούπερ Λίγκα της Ελλάδας ως πλάγιοι διαιτητές, από την Ξάνθη ο Χασάν Κουλά και από την Ροδόπη ο Αϊχάν Χούσκογλου θα λάβουν και φέτος μέρος στους αγώνες της Super League της Ελλάδας. Πέρυσι στη 2. Football League της Ελλάδας σε μια πολύ επιτυχημένη εκτέλεση του Χούσκογλου ήταν επιλέξιμη για να λάβει μέρος στην Σούπερ Λίγκα Ελλάδας κατά την περίοδο του 2015- 2016.

Σχετικά με το Θέμα Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Τούρκων της Δυτικής Θράκης (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπογλου δήλωσε,  ‘’ Τα μέλη των μειονοτήτων μας που θα λάβουν μέρος σε δύο επιτυχημένους διαιτητές στην  Σούπερ Λίγκα το οποίο είναι υψηλότερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα  είναι εξαιρετικά θετική εξέλιξη και ένα από τα καλύτερα παραδείγματα της χώρας μας μεταξύ πλειοψηφία και μειονότητα που ζουν μαζί ειρηνικά. Στο πρόσφατο παρελθόν, η μεγαλύτερη εταιρεία κατάστημα παιχνιδιών στην Ελλάδα Jumbo μετά τη χρήση τα ελληνικά καθώς και τα τουρκικά στις ταμπέλες της στα καταστήματα, και τώρα στον αθλητισμό έχουμε αυτό το όμορφη ανάπτυξη  που λαμβάνουν μέρος οι διαιτητές μας ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι  και ως  Τουρκικής Μειονότητα της Δυτική Θράκης μας επιτρέπει να κοιτάξουμε στο μέλλον με ελπίδα. Η επιθυμία και η ευχή μας οι πολιτικοί της χώρας μας παίρνοντας τέτοιες όμορφες εξελίξεις ως παράδειγμα και να παρακολουθούν μια πολιτική ενθαρρυντική προς την Τούρκικη Μειονότητα τα προστατευόμενα δικαιώματα από τις συνθήκες’’.

Σχετικά Άρθρα