Γενική

«Στην πόλη υπάρχουν προβλήματα και ελλείψεις»

Τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης παρακολούθησε ο Γραμματέας ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Σωκράτης Ξυνίδης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης επισκέφθηκε και παρακολούθησε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης.
Η επίσκεψή του, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της γενικότερης διαδικασίας επισκέψεων στο Δήμο και στη Νομαρχία Ξάνθης, η οποία διεκόπη, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, που προέκυψαν από την εκλογή του στη θέση του γραμματέα του κόμματος. Όπως είπε ο ίδιος, το περασμένο Σαββατοκύριακο, που βρέθηκε στην Ξάνθη και στο άκουσμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε να παραβρεθεί και να το παρακολουθήσει από κοντά.
«Θεώρησε καλό να επισκεφθώ το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Κοιτώ πάντα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο Δήμο Ξάνθης και πιστεύω ότι θα πρέπει να ενταθούν κάποιες προσπάθειες που γίνονται από πλευράς του Δήμου, διότι υπάρχουν στην πόλη και προβλήματα και ελλείψεις. Δεν κάνω αντιπολίτευση στο Δήμο, αυτή είναι δουλειά άλλων, αλλά ως Βουλευτής του Νομού Ξάνθης έχω όλο το δικαίωμα να ενδιαφέρομαι και για τα δημοτικά πράγματα», ανέφερε ο Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, λέγοντας το λόγο, για τον οποίο παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σωκράτης Ξυνίδης: «Η παράταξη «Πολίτες για την Αλλαγή» είναι στις πρώτες προτεραιότητες στήριξης του κεντρικού και του τοπικού ΠΑΣΟΚ»
Την αμέριστη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ, της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την αλλαγή», τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, τόνισε ο Γραμματέας του κυβερνόντος κόμματος Σωκράτης Ξυνίδης, μέσα από δηλώσεις του στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ύστερα από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. Ο Σωκράτης Ξυνίδης αναφέρθηκε και στον ορισμό των περιφερειαρχών και γραμματέων, λέγοντας ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.
«Πράσινη ανάπτυξη και γεωθερμικό πεδίο Ξάνθης»
«Έχουμε πολύ δρόμο να κάνουμε σε αυτήν την προσπάθεια», είπε ο Βουλευτής Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης, αναφερόμενος στην «πράσινη ανάπτυξη», με τα κυριότερα προβλήματα να είναι νομοθετικά.
«Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μας αποτρέπει. Θα πρέπει με όσο το δυνατόν ταχύτερες διαδικασίες να αρθούν όλα τα προβλήματα, τα οποία υπάρχουν, προκειμένου να μπορέσει ο τόπος να εκμεταλλευτεί αυτήν την πλουτοπαραγωγική πηγή και ειλικρινά πιστεύω, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αυτό το περιβάλλον, για να έχουμε και τις πρώτες επενδύσεις στο νομό μας, οι οποίες θα αλλάξουν την όψη της γεωργικής καλλιέργειας του νομού μας. Ιδίως αν αυτό συνδυαστεί και με το πρόγραμμα του αρδευτικού, θα είναι μια νέα εποχή για την πεδιάδα της Ξάνθης», δήλωσε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα