slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Στην Ξάνθη σήμερα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γ. Στεργίου, τον συνοδεύει ο Σπ. Τσιλιγγίρης

Επίσκεψη στην Ξάνθη πραγματοποιεί σήμερα κλιμάκιο στελεχών της νέας Δημοκρατίας με αφορμή την 84η διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.

Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της νέας Δημοκρατίας κ. Στεργίου Γεώργιος ενώ θα τον συνοδεύει και ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγκίρης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Πατεράκης και κομματικά στελέχη της πόλης.

Ακολουθεί το πρόγραμμα επισκέψεων στους φορείς της Ξάνθης καθώς και το πρόγραμμα των υπολοίπων επισκέψεων στους 5 νομούς της ΑΜΘ από άλλα στελέχη του κόμματος..

Ας γνωρίσουμε τον νέο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Στεργίου: Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968.

Αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Από το 1994, που ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, εργάσθηκε σε μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες (Shell, Mobil, Toyota, Unimac). Έχει διατελέσει μη εκτελεστικό μέλος διοικητικών συμβουλίων εταιρειών της αγοράς ενέργειας και των μεταφορών ενώ έχει θητεύσει επίσης ως Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, Καταναλωτή και ως Ειδικός Γραμματέας Εποπτείας Αγοράς, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατά τα φοιτητικά του χρόνια, υπήρξε μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στη συνέχεια μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Έχει διατελέσει μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Φεβρουάριο 2016, ορίστηκε Γραμματέας Προγράμματος, θέση από την οποία συντόνισε τη διαμόρφωση του Κυβερνητικού Προγράμματος του κόμματος.

Τον Ιούλιο 2019 εκλέχθηκε Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά Άρθρα