Γενική

Στήριξη ευαίσθητων ομάδων με αποτελεσματικό τρόπο

Η Νομαρχία Ξάνθης κατέβαλε και καταβάλει συνεχείς προσπάθειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την βελτίωση των συναλλαγών τους με τις υπηρεσίες της, ιδιαίτερα δε στον ευαίσθητο τομέα που αφορά την εξυπηρέτηση συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και είναι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων.
Σήμερα οι μακρόχρονες αυτές προσπάθειές της για άλλη μια φορά επιβραβεύονται και αναγνωρίζονται από έναν ανεξάρτητο διεθνώς αναγνωρισμένο ελεγκτικό φορέα.
Συγκεκριμένα, μετά από την πραγματοποίηση σχετικού έλεγχου, σε συνέχεια συγκεκριμένων ενεργειών για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχίας Ξάνθης, πιστοποιήθηκε για την λειτουργία της με Πιστοποιητικό ISO 9001:2008, από τις 8 Σεπτεμβρίου του 2009 έως τις 7 Σεπτεμβρίου του 2012, από τον φορέα Πιστοποίησης TUV CERT του TUV Rheinland Cert GmbH.
Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης δήλωσε:
«Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας με την πιστοποίησή της αυτή έρχεται να προστεθεί στις ήδη πιστοποιημένες υπηρεσίες της Νομαρχίας Ξάνθης, όπως την Διεύθυνση Σχεδιασμού και Προγραμματισμού, την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, την Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, την Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, το Τμήμα Πληροφορικής, αλλά και σε βραβευμένες υπηρεσίες, όπως η Διεύθυνση Ανάπτυξης στα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2008 για την πρότασή της για την μείωση της γραφειοκρατίας. Συγχαίρω τους εργαζόμενους στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας και τον Προϊστάμενό της κ. Σ. Χρυσαφίδη για την επιτυχία αυτή και για την διαρκή προσπάθειά τους στην στήριξη ευαίσθητων ομάδων της κοινωνίας μας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο».

Σχετικά Άρθρα