slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Σοβαρή δουλειά με 500 στειρώσεις στον Δήμο Μύκης από εθελοντές!!

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Συνάντηση για την οργάνωση της φιλοζωικής εκστρατείας στείρωσης έως και 500 αδέσποτων ζώων στον Δήμο Μύκης πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στις 6 η ώρα  στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου δήμου Μύκης παρουσία της υπεύθυνης φιλοζωικής οργάνωσης από την Γερμανία  κ. Sofia Becic, εκπροσώπων από τον Δήμο Μύκης, του γραμματέα του Δήμου Μύκης κ. Στάθη Τοροζίδη, εκπροσώπου της ΠΦΠΟ κ Κοντού, εκπροσώπων του συλλόγου «Αδέσποτοι Φίλοι» Ξάνθης και εθελοντών που θα συνδράμουν στην προσπάθεια η οποία θα διαρκέσει 15 ημέρες.

Τα αδέσποτα θα στειρωθούν, θα εμβολιαστούν, θα ελεγχτούν, θα τσιπαρισθούν, θα κάνουν τεστ λεϊσμανίασης και θα φορούν ένα σκουλαρίκι με χρωματισμό ανάλογα με το χωριό που βρίσκονται όλα με έξοδα της φιλοζωικής από την Γερμανία.

Όποιος ενδιαφέρεται από την ορεινή περιοχή να βοηθήσει ή ξέρει κάποιο αδέσποτο να επικοινωνήσει  με το κτηνιατρείο που βοηθά εθελοντικά στην προσπάθεια στην Σμίνθη Ξάνθης του κ. Μεχμέτ Ογλού Αλπάη στο τηλέφωνο 6949667831 ή στην σελίδα του συλλόγου Αδέσποτοι φίλοι Ξάνθης: https://www.facebook.com/adespotoifiloixanthis/

Η ίδια φιλοζωική οργάνωση από την Γερμανία είχε έρθει ξανά το 2014 και είχε στειρώσει 1200 αδέσποτα στον Δήμο Ξάνθης. Επιθυμία της κ. Sofia Becic είναι να ξανάρθει σε κάποιον δήμο που θα δηλώσει ότι θέλει να στειρώσει τα αδέσποτα του.

Από την χθεσινή συνάντηση στο Δημαρχείο:

Από την πρώτη ημέρα σήμερα :

 

 

 

Σχετικά Άρθρα