slider Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Σε τι διαφέρει η BikramYoga από άλλα είδη γιόγκα;

Επιτέλους αποφασίσατε να ξεκινήσετε γιόγκα και ψάχνετε έναν χώρο κατάλληλο και ένα είδος που να σας ταιριάζει. Μπορεί η έννοια και ο σκοπός της γιόγκα να είναι ένας, αλλά τα είδη της είναι πολλά και καλύπτουν κάθε επιθυμία και επίπεδο ασκούμενου.

Με την πρακτική, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το ψυχικό στρες, να προλάβετε κάποιον σωματικό τραυματισμό, να αντιμετωπίσετε τον πόνο, να χαλαρώσετε το σώμα σας….να θεραπευτείτε ολόκληροι!

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για να μπορέσετε εξαρχής να επιλέξετε το είδος που σας ταιριάζει. Ο καλύτερος τρόπος είναι να δοκιμάσετε όσο περισσότερα είδη μπορείτε. Μιας και τελευταία πολλοί έχουν παραμείνει πιστοί στην BikramHotYoga θα ξεκινήσουμε από αυτή, που προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ξεκινήσετε!

Bikramyoga

Πήρε το όνομά της από τον ιδρυτή της, τον Bikram Choudhury, ο οποίος εφηύρε και την σειρά των 26 θέσεων και των δύο ασκήσεων αναπνοών. Η πρακτική γίνεται μέσα σε έναν χώρο με πολύ ζέστη και αρκετή υγρασία. Πρόκειται για ένα έντονο μάθημα που όμως ανταποκρίνεται σε όλες τις ηλικίες και σε κάθε φυσική κατάσταση. Εστιάζει στην μυϊκή ενδυνάμωση και την αντοχή, στην αποτοξίνωση και έχει τέλεια αποτελέσματα σε όπιον προσπαθεί να χάσει βάρος.

Kundaliniyoga

Αποτελεί μία εναλλακτική προσέγγιση της γιόγκα μέσω της οποία αφυπνίζεται η ενέργεια, με σκοπό την απελευθέρωσή της. Σε ένα χαρακτηριστικό μάθημα Kundalini θα κινηθείτε, θα διαλογιστείτε θα κάνετε αναπνοές και θα…τραγουδήσετε!

Aerialyoga

Κάνετε ασκήσεις γιόγκα πάνω σε ένα πυκνής ύφανσης πανί που κρατάει από λίγα μέχρι πολλά κιλά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι ασκήσεις είναι προσαρμοσμένες πάνω σε μία αιώρα. Αυξάνει την ευλυγισία και την δύναμη.

Αν θέλετε να ρωτήσετε λεπτομέρειες για Bikram γιόγκα, επικοινωνήστε με το στούντιο στο Ψυχικό στο τηλέφωνο 213 0404 334. BikramHot Γιόγκα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων.

Σχετικά Άρθρα