slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Σε πλήρη ετοιμότητα ο εκλογικός Μηχανισμός της ΝΔ μετά από εντολή του Κυριάκο. Με επικεφαλής τον Αλέκο Κοντό το ψηφοδέλτιο της Ξάνθης…

Τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει ν΄ αντέξει για πολύ καιρό μ’ αυτό το ιδιότυπο καθεστώς που έχει δημιουργηθεί στη Βουλή, αφού αυτή τη στιγμή – όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ σε εκδήλωση της Δημοτικής Οργάνωσης του κόμματος στους Αγίους Αναργύρους – δεν υπάρχουν 300, αλλά 302 βουλευτές στο Κοινοβούλιο.
Ποιοι είναι οι δύο «επιπλέον» βουλευτές; Πρόκειται ασφαλώς για τους Θανάση Παπαχριστόπουλο και Κώστα Ζουράρι, οι οποίοι στήριξαν πρόσφατα την κυβέρνηση με ψήφο εμπιστοσύνης και απέστειλαν κι εκείνοι επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής για ταύτιση της βούλησής τους με την κυβέρνηση κατά τη διεξαγωγή ψηφοφοριών, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν τυπικά και στους ΑΝΕΛ, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στην αντιπολίτευση και ο Πάνος Καμμένος… πυροβολεί κατά ριπάς.
Παράλληλα, όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ηγείται σήμερα ενός κόμματος, το οποίο είναι «βαθιά λαϊκό και κοντά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη». Επισήμανε δε ότι «όλοι πλέον αναγνωρίζουν πως μόνον η ΝΔ μπορεί να τους βγάλει από το αδιέξοδο», επιβεβαιώνοντας ότι η στρατηγική του στο δρόμο προς τις κάλπες είναι η εξωστρέφεια και η προσπάθεια να «κυνηγήσει» η ΝΔ έως την τελευταία στιγμή την αυτοδυναμία.
Μάλιστα, στην ίδια εκδήλωση, περιγράφοντας τους βασικούς άξονες της κυβερνητικής του πολιτικής, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι θα πρέπει να εξηγηθεί στους πολίτες ότι εκείνος θα μειώσει τη φορολογία, θα εργαστεί για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και το δόγμα «νόμος και τάξη» θα επιστρέψει, ούτως ώστε – όπως είπε – «να μπορεί να βγαίνει κάποιος από το σπίτι του».

 

σ.ε. Όσο αφορά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρ. υπουργός κ. Αλέκος Κοντός θα ‘ηγηθεί” και είναι ο μόνος σίγουρος στην 5τάδα. Θα υπάρξει όπως μαθαίνω ανανέωση στα υπόλοιπα πρόσωπα και πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται χωρίς να υπάρχουν οριστικές αποφάσεις ακόμα. 

Σχετικά Άρθρα