Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Σε θερμή ατμόσφαιρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners»

xanthi runners xanthi runners (1)

Σε πολύ όμορφο κλίμα και με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο της πόλης μας την Παρασκευή 6 Μαρτίου η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, παρουσία των μελών μας και δεκάδων φίλων μας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πυργελής Ιωάννης, μετά το καλωσόρισμα και τις καθιερωμένες ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες για τον Σύλλογο, έκοψε την πίτα  κάνοντας έναν μικρό απολογισμό του Συλλόγου. Αναφέρθηκε συνοπτικά στην επιτυχία που είχαν για τον σύλλογο και για την ευρύτερη περιοχή οι δύο νέοι αγώνες που διοργανώθηκαν στην πόλη μας, ο 1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος και ο 1ος Xanthi Old City Trail που έφεραν πολλούς επισκέπτες στα μέρη μας, αλλά και ώθησαν νέους συμπολίτες μας να μετέχουν και αυτοί και να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος για το μέλλον και κάλεσε όλους τους συμπολίτες μας ανεξάρτητου ηλικίας και φύλου που θέλουν να ξεκινήσουν το τρέξιμο, είτε αποκλειστικά για την Υγεία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής είτε μετέχοντας και σε αγώνες, να απευθυνθούν στα μέλη του Συλλόγου μας.

Ιδιαίτερη στιγμή για την εκδήλωση, η οποία ανέδειξε το άλλο πρόσωπο του συλλόγου μας, αυτό της κοινωνικής προσφοράς, αποτέλεσε αναμφισβήτητα η παράδοση χρηματικής επιταγής ύψους 800€ στον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με κινητικά και νοητικά προβλήματα «ΣΤΗΡΙΖΩ». Το ποσό αποτελεί μέρος των εσόδων που συγκεντρώθηκε κατά τον 1ο Xanthi Old City Trail από τους συμμετέχοντες στον αγώνα. Το φλουρί της πίτας ήταν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια adidas προσφορά του ομώνυμου καταστήματος της πόλης μας.

Τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί και το δώρο, ήταν μέλος του συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με κινητικά και νοητικά προβλήματα ¨ΣΤΗΡΙΖΩ¨ , που μάλιστα υποσχέθηκε να γίνει μέλος του συλλόγου μας. Κληρώθηκαν επίσης πολλά δώρα σε όλους τους παρευρισκόμενους και ακολούθησε γλέντι με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να τους ευχηθεί καλή χρονιά με υγεία.

Και του Χρόνου!!!!!

Σχετικά Άρθρα