Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Σεμινάριο εκπαίδευση για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στον Δήμο Τοπείρου

topeiros ygeihnh (7) topeiros ygeihnh topeiros ygeihnh (1) topeiros ygeihnh (2) topeiros ygeihnh (3) topeiros ygeihnh (4) topeiros ygeihnh (5) topeiros ygeihnh (6)

Ο Δήμος Τοπείρου στις 27 Μαρτίου 2015 στα πλαίσια ενημέρωσης των εργαζομένων διοργάνωσε σεμινάριο- εκπαίδευση για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων. Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου τόνισε την σημασία της ασφάλειας και υγείας στον χώρο εργασίας και ανακοίνωσε την χορήγηση των Μέσων Ατομικής Προστασίας στους εργαζόμενους του Δήμου τις επόμενες ημέρες.

Στην συνέχεια εκ μέρους της Δ/σης Υγείας Π. Ε. Ξάνθης η κ. Δέσποινα Χατζηπαναγιώτου εξήγησε τους βασικούς κανόνες υγιεινής και ανέφερε μερικές πρακτικές για την εφαρμογή της υγιεινής στους χώρους των εργασίας.

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ξάνθης, ο Υποδιοικητής Π.Υ. ΒΙΠΕ Ξάνθης Πυραγός κος Γεώργιος Τσαούσης στην εισήγηση του σε θέματα Πυρασφάλειας εξήγησε την ορθή πρακτική και τις ενέργειες που πρέπει να γίνονται σε περίπτωση πυρκαγιάς. Σε πρακτικό επίπεδο όλοι οι εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν παρουσία του Υποδιοικητή στην κατάσβεση πυρκαγιάς με χρήση πυροσβεστήρων.

Την ενημέρωση έκλεισε με την εισήγηση του ο Τεχνικός Ασφαλείας του Δήμου Τοπείρου τονίζοντας την σημασία της πρόληψης στην υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων και εξήγησε την τεραστία σημασία χρήσης των Μεσών Ατομικής Προστασίας.

Στην συνέχεια εκλέχτηκε από τους εργαζόμενους η Επιτροπή Ασφάλειας και Υγείας των Εργαζομένων όπως προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία. Η ενημέρωση- εκπαίδευση με την συμμετοχή όλων των εργαζομένων στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα