Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Σεμινάριο αναπαλαίωσης επίπλων αυτό το Σάββατο στην πόλη μας… κλείστε θέση…

To Old is The New έρχεται στην Ξάνθη να σας αλλάξει τα….Έπιπλα!!

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 14.00-17.00 διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο καφέ La Maripoza ένα μοναδικό σεμινάριο Αναπαλαίωσης!

Στην διάρκεια ένος μόνο ΤΡΙΩΡΟΥ σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να μυηθούν στις τεχνικές και τα μυστικά της αναπαλαίωσης με τα πρωτοποριακά χρώματα της Autentico Paint, ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ , ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΑΡΩΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

To σεμινάριο θα περιλαμβάνει:
• Βασικούς κανόνες βαφής με τα χρώματα Autentico Paint
• Τεχνικές στρωματοποίησης με διάφορα μοτίβα χρωμάτων( ακουστό ως τεχνική παλαίωσης-πατίνα, με υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα ιδιαίτερα σε ανάγλυφα σημεία και σκαλίσματα)
• Πώς να στεγανοποιείτε, και να προστατεύετε το αποτέλεσμα με τη χρήση καθαρού(διάφανου) κεριού, ώστε να καθαρίζεται άφοβα μετά
• Τη δημιουργία ειδικών εφέ παλαίωσης καθώς και τη χρήση εναλλακτικών χρωμάτων κεριού (furniture waxes and chalk waxes)
• Την τεχνική του wash brush καθώς και του dry brush
• Τη δημιουργία ανάγλυφων ή επίπεδων σχεδίων (με stencils) πάνω σε επιφάνειες επίπλων ή τοίχων.
Λίγα Λόγια για εμάς.
Τα χρώματα της σειράς Autentico Chalk Paints είναι, βάση της αυστηρής Ευρωπαϊκής και Αμερικάνικης νομοθεσίας, απολύτως οικολογικά και ασφαλή ακόμα και για παιδικά δωμάτια, έπιπλα και παιχνίδια. Διατίθενται σε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, σε σειρές Vintage- Velvet- Outdoor ούσες αδιάβροχες με UV φίλτρα, και με μία σειρά χρωματιστών κεριών και συμπληρωματικών προϊόντων υπόσχονται να σας συναρπάσουν!!
Περιέχουν 35% κιμωλία (περισσότερο από κάθε άλλο brand) κι έχουν τη μοναδική ιδιότητα να βάφουν κάθε υλικό (ξύλο, λάκα, μελαμίνη, πλαστικό, μέταλλο, γυαλί κτλ) χωρίς τρίψιμο, αστάρωμα ή άλλη χρoνοβόρα και δυσπρόσιτη προετοιμασία. Είναι πανεύκολα στη χρήση και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο καθένας μας μετατρέποντας, τα παλιά του έπιπλα ή μικροαντικείμενα, σε μοναδικά εκμοντερνισμένα- retro – vintage -shabby chic- roustik κομμάτια αναλόγως της αισθητικής μας ματιάς!!

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: Καλοχριστιανάκη Ειρήνη

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Παναγοπούλου Λεωνή

ΑΞΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 40€ συν ΦΠΑ (στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά εκμάθησης – χρώματα, πινέλα, κεριά, ξύλινες τάβλες κτλ)
Περιορισμένος αριθμός θέσεων!

Για δήλωση συμμετοχής/κράτηση θέσης και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 697 8214057
Στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε και συνθλιβόμαστε ως κοινωνία ας μην ξεχνάμε τον αείμνηστο Σεφέρη όταν έλεγε πως:

Η Τέχνη είναι το υψηλότερο μέσο που βοηθάει τους ανθρώπους να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον. Τίποτε δεν μας ενώνει καλύτερα από μια κοινή καλλιτεχνική συγκίνηση.

seminario anapeleoshd seminario anapeleoshd (1) seminario anapeleoshd (2) seminario anapeleoshd (3)

Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ

Δείτε και την σελίδα μας Old is the new πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα