Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Σακελλαρίδης- Μάρδας αδειάζουν τώρα την λαμογιά Φλαπμπουράρη!!!!! Του ζητάνε εξηγήσεις. Ρε παιδιά τι έγινε έχει λαμόγια και η Αριστερά;;;;

Τον «αδειάζουν» και οι σύντροφοί του: «Αν υπάρχει παραβίαση νόμου από τον Φλαμπουράρη δέχομαι κάθε κριτική» σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος- «Δεν πρέπει να μετέχουν υπουργοί σε διαγωνισμούς» ξεκαθάρισε ο πρώην αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ.

Βαρύ είναι το κλίμα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις του Πρώτου ΘΕΜΑτος για τον πρώην υπουργό Επικρατείας και νυν υποψήφιο βουλευτή του κόμματος, Αλέκο Φλαμπουράρη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ακόμα και «σύντροφοι» και συνυποψήφιοι του κ. Φλαμπουράρη, τον καλούν να δώσει εξηγήσεις και να αποδείξει εγγράφως εάν και κατά πόσον έχουν βάση οι ισχυρισμοί του, που τον αφήνουν εκτεθειμένο μπροστά στις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις.

Χαρακτηριστικά, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποψήφιος της Κουμουνδούρου στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, στην Α’ Αθηνών, σχολίασε για την υπόθεση, μιλώντας στον Σκάι: «Δεν γνωρίζω την υπόθεση εις βάθος. Αν υπάρχει η παραμικρή παραβίαση, να δεχθούμε την όποια κριτική. Ας κριθεί η υπόθεση από οποιονδήποτε μπορεί να κρίνει. Αν υπάρχει παραβίαση νόμου από τον Φλαμπουράρη δέχομαι κάθε κριτική».

Έσπευσε ωστόσο να πάρει σαφείς αποστάσεις, δηλώνοντας ότι δεν έχει πλήρη ενημέρωση για την υπόθεση που αφορά στον κ. Φλαμπουράρη, εξ απορρήτων του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Αλλά και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη στις επερχόμενες εκλογές, ήταν σαφής ως προς το ηθικό ζήτημα που τίθεται για τον κ. Φλαμπουράρη.

Σε δήλωση του στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega, «Ο δρόμος προς την κάλπη», ο κ. Μάρδας, απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο υπογραφής σύμβασης της εταιρείας του Αλέκου Φλαμπουράρη, ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ύψους 3,9 εκατ. ευρώ, δεν δίστασε να πει πως «κανονικά δεν έπρεπε ο Φλαμπουράρης να συμμετέχει στο διαγωνισμό».

Αν και άποψη του είναι πως πρόκειται για «ηθικό θέμα, που ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει…», ενώ ξεκάθαρα πλέον υπάρχει και νομικής φύσης πρόβλημα, που μπλοκάρει την εκλογή του κ. Φλαμπουράρη στην Α’ Αθήνας, ο κ. Μάρδας συμπλήρωσε, εμφανώς διαφοροποιούμενος από την αυστηρή κομματική γραμμή στήριξης του στενού φίλου του Αλέξη Τσίπρα, πως «δεν πρέπει να μετέχουν υπουργοί σε διαγωνισμούς».

Σχετικά Άρθρα