Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει με πέντε θέματα το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ

perifereia amth

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ Κωνσταντίνος Αντωνιάδης καλεί τα μέλη του να προσέλθουν σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα γίνει σήμερα 24-11-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1 Συγκρότηση ομάδας εργασίας υποβολής προτάσεων για την διαμόρφωση ενδοπεριφερειακής καταναλωτικής συνείδησης. Εισηγητές: O Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γεώργιος Παυλίδης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Α. Μ. Θ  κ. Κων/νος Αντωνιάδης.
2 Συζήτηση για την αξιολόγηση των δομών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης  Β΄ Βαθμού. Εισηγητής : Ο Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας κ.  Αριστοτέλης Γκαράνης.
3 Εγκριση τελικού κειμένου Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εισηγητές: ο  Δ/ντης της Γενικής Διεύθυνσης Aναπτυξιακού   Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και  Υποδομών κ. Κων/νος Καλούδης και  οι κ.κ Βασίλειος Πιτσινίγκος και Παναγιώτης Κουδουμάκης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής  Αρχής.
4 Συζήτηση και λήψη απόφασης για την μη υποβάθμιση του Τελωνείου Δράμας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Ν. Ορεστιάδας από Α σε Β τάξη, στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης της Τελωνειακής Υπηρεσίας”. Εισηγητής: O Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε  Ξάνθης κ. Κων/νος Ζαγναφέρης.
5 Επικύρωση πρακτικού 14ης Συνεδρίασης έτους 2014 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Kων/νος Αντωνιάδης.

 

Σχετικά Άρθρα