Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Σήμερα το απόγευμα παράσταση Καραγκιόζη θεατράκι της πλατείας (ελεύθερη είσοδος)

karagkiozhs

Στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης 2014 το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης παρουσιάζει το Θίασο Σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» στην καινούρια του παράσταση «Ο Καραγκιόζης Γιατρός με το ζόρι» την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2014, στις 8:30 μ.μ. στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης (έναντι ΟΤΕ).

Η παράσταση «Ο Καραγκιόζης γιατρός με το ζόρι» του μεσοπολέμου βασίζεται στη γνωστή παράσταση του Μολιέρου «Δια της βίας γιατρός». Η Βεζυροπούλα είναι άρρωστη και έχουν καλέσει όλους τους μεγάλους γιατρούς για να τη βοηθήσουν, αλλά μάταια. Ο Χατζηαβάτης, που μάλωσε με τον καραγκιόζη, προκειμένου να τον εκδικηθεί, τον παρουσιάζει στο σεράι ως μεγάλο πρακτικό γιατρό. Η ευτράπελη ιατρική ομάδα που δημιουργείται αναλαμβάνει την θεραπεία της Βεζυροπούλας που έχει βουβαθεί από το στοιχειό του πηγαδιού! Ανακαλύπτουν όμως πως η αιτία της αρρώστιας της είναι άλλη…

Η συνέχεια στο πανί! Σας περιμένουμε! Ο Θίασος Σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» (Ελεύθερη Είσοδος) Υπαίθριο Αμφιθέατρο Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης (έναντι ΟΤΕ).

Σχετικά Άρθρα