slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Σήμερα η παρουσίαση του νέου μενού του KETCHUP STREET FOOD. Δοκίμασε – κέρδισε 50% έκπτωση

Το KETCHUP STREET FOOD καλεί όλους τους Ξανθιώτες σήμερα το απόγευμα μετά τις 19:00 στο κατάστημα «KETCHUP» στην οδό Τσιμισκή 10 για να δοκιμάσουν το νέο μενού του καταστήματος. Νέες γεύσεις και δεκάδες ευφάνταστες και αυθεντικές συνταγές έφτασαν στο «KETCHUP» και μπορείς να τις δοκιμάσεις όλες πληρώνοντας μόνο τις μισές!!!

Μόνο για σήμερα Πέμπτη 11 Οκτωβρίου μετά τις 19:00 και καθ όλη την διάρκεια της παρουσίασης του νέου μενού μπορείς να αγοράσεις όλα τα προϊόντα του καταλόγου στην μισή τιμή!!!

Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από τα 9 classics burger, ή κάποιο από τα 9 premiums burger. Μπορείς να γευτείς 5 διαφορετικά burger με κοτόπουλο, 6 meat sandwiches, 4 original new-york street hot dogs, 3 club sandwiches, 11 fresh salads & wraps, 6 διαφορετικά είδη fried starters, 4 είδη για vegan αλλά και όσους νηστεύουν, 5 είδη health food και φυσικά 20 διαφορετικά είδη sauce.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου μενού εκτός από τον chef του καταστήματος Θεόδωρο Σώρο που επιμελήθηκε τον νέο κατάλογο θα είναι παρών και ο chef (βραβευμένος με 5 Χρυσούς Σκούφους) Βασίλη Μουρατίδη!!!

Σχετικά Άρθρα