Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ρε Άδωνη εσύ δεν είσαι αριστερός…για αυτούς δεν υπάρχει πρόβλημα…είναι παιδιά του λαού…για την δημοκρατία και την Ελλάδα, και για τον περήφανο λαό το κάνουν…

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ! Αδωνις για ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί διορίζουν ο ένας την γκόμενα του άλλου -Αν εγώ διόριζα την Ευγενία, τι θα έλεγαν;

Σε υψηλούς τόνους σχολίασε την υπόθεση Φλαμπουράρη ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ενώ σχολίασε και τα προεκλογικά συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ περί νέου και παλιού και της μάχης κατά της διαφθοράς.

Αν το είχε κάνει η ΝΔ ο Τσίπρας θα ζητούσε την κεφαλή μας στο τραπέζι.

Αφού ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει πριν τις εκλογές κι όχι μετεκλογικά τι θα πράξει με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, είπε: «Εάν κύριε Τσίπρα οι νόμοι πρέπει να τηρούνται κι έχουμε ορκιστεί οι υπουργοί πίστη στο σύνταγμα, πείτε μας τι θα κάνετε με τον κ. Φλαμπουράρη. Όταν ο παρά το πρωθυπουργό είναι μέτοχος εταιρείας που έχει αναλάβει έργο της περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι δυνατόν να μην έχει ευνοϊκή μεταχείριση; Εάν έκανε κάτι αντίστοιχο η Νέα Δημοκρατία, ο Τσίπρας θα ζητούσε την κεφαλή μας στο τραπέζι».

Αυτοί διορίζουν ο ένας την γκόμενα του άλλου.

Επίσης ο υποψήφιος της ΝΔ αναφέρθηκε και στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, τονίζοντας « Εδώ η κυρία Δούρου διόρισε τον σύντροφό της πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ και ισχυρίζονται ότι θα δώσουν μάχη για την διαφθορά. Ποιοι είναι το νέο και ποιος το παλιό. Εμείς είμαστε το παλιό κι αυτοί που διορίζουν ο ένας την γκόμενα του άλλου, το νέο», ενώ αναρωτήθηκε: «Εάν εγώ όσο ήμουν βουλευτής διόριζα την Ευγενία Μανωλίδου πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ τι θα έλεγαν τότε».

Τέλος αναφέρθηκε και στους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου για τον πρόεδρο της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν ο κ. Μειμαράκης ήταν ύποπτος θα έπρεπε ο κ. Καμμένος να έχει ζητήσει προανακριτική. «Ήρθε μια δικογραφία στη βουλή τον Φεβρουάριο, δικογραφία έρεχεται κάθε φορά που το όνομα βουλευτή αναφέρεται σε μια υπόθεση χωρίς να σημαίνει πως αυτός είναι ύποπτος για κάτι. Αν κάποιος βουλευτής λοιπόν  θεωρεί ότι πρόκειται για σοβαρό θέμα, για παράδειγμα ο Σέρλοκ Χολμς κ. Καμμένος, πρέπει να βρει άλλα 30 άτομα, ώστε να γίνει συζήτηση και μετά να ακολουθήσει προανακριτική επιτροπή».

Σχετικά Άρθρα