Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Πώς να ντυθείς με τον χιονιά – Για να είσαι ζεστή και στιλάτη

Ξυπνήσαμε και αντικρίσαμε την Ξάνθη ντυμένη στα λευκά! Η σημερινή ημέρα επιτάσσει ντύσιμο ζεστό και άνετο για να αντιμετωπίσουμε τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ο χιονιάς έκανε επέλαση αλλά και εσύ με τη σειρά σου ετοιμάσου για «επέλαση» στην ντουλάπα σου για να βρεις ό,τι πιο χουχουλιάρικο έχεις για να διαχειριστείς την θερμοκρασία της ημέρας.

Πριν βγεις έξω για να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, σκέψου τι ρούχα διαθέτεις ώστε να κάνεις έναν ζεστό και στιλάτο συνδυασμό που μπορεί να ταιριάζει όλες τις ώρες της ημέρας. Για σήμερα, ξέχνα τα τακούνια, ξέχνα τα πολύ λεπτά καλσόν, τα φλατ παπούτσια ή τζιν τζάκετ (ή ακόμα και τζιν παντελόνι με σκισίματα) που μπορεί να διαθέτεις και επιστράτευσε ρούχα πλεκτά, μάλλινα, χοντρά πανωφόρια, ό,τι πιο ζεστό έχεις σε αξεσουάρ. Πουλόβερ, ζεστές μπότες, μπουφάν, σκουφιά, κασκόλ, γάντια ή και ένα δερμάτινο.

Αποθέωσε το knitwear!

Το χιόνι μπορεί να γίνει μια όμορφη νότα μέσα στη μέρα, αν νιώθουμε προστατευμένοι και ζεστοί κατά τη διάρκειά της. Αν σκέφτεσαι ότι τα πολύ χοντρά ρούχα μπορεί να μην σε κολακεύουν… καιρός να δεις τα πράγματα αλλιώς! Το στιλ και η κομψότητα μπορεί να χωρέσουν ακόμα και σε ένα δερμάτινο ή πουπουλένιο μπουφάν, σε μια κάπα, σε ένα oversized πουλόβερ, σε ένα χοντρό κασκόλ με prints.

Λευκό, μαύρο ,γκρι, καφέ είναι τα χρώματα που συνήθως κυριαρχούν αλλά γιατί να μην δοκιμάσεις και πιο έντονα χρώματα!

Ακολουθούν μερικά tips για να θυμάσαι:

1) Μια πολύ όμορφη εμφάνιση μπορεί να δημιουργήσει ο συνδυασμός ενός πουλόβερ φορέματος με ένα πολύ ζεστό καλσόν και μπότες.

2) Βάλε λευκό: Κάνει την εμφάνισή σου πολύ ιδιαίτερη, άκρως κομψή. Ενα λευκό παλτό είναι must έτσι κι αλλιώς την φετινή σεζόν.

3) Φόρα ένα ζεστό παντελόνι με ένα oversized πουλόβερ. Μια πολύ προσεγμένη εμφάνιση για το γραφείο.

4) Καλό θα ήταν να αποφύγεις παπούτσια που μπορεί να μην επιτρέψουν σταθερό περπάτημα. Γόβες, πολύ ψηλές μπότες, φλατ παπούτσια. Αστα για κάποια άλλη μέρα.

5) Παλτό δερμάτινο ή και απλό σε έντονο χρώμα. Δημιουργεί εγγυημένα μια πολύ στιλάτη εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη.

6) Σκουφάκι, κασκόλ, γάντια. Απαραίτητα.

 

Σε κάθε περίπτωση αν δεν βρεις κάτι στην ντουλάπα σου υπάρχει η λύση της βιοτεχνίας ALEXANDER στην Διομήδεια Ξάνθης και η ιδιοκτήτριά της Στέλλα Παπαντοπούλου που εδώ και χρόνια φορτίζει να βρεις το καλύτερο δερμάτινο στην καλύτερη τιμή αλλά και το συνοδεύει με τις καλύτερες συμβουλές για να το κρατήσεις καινούριο μια ζωή… άλλωστε έχει ένα από τα καλύτερα εργαστήρια συντήρησης και μεταποίησης του δερμάτινού σας σε ολόκληρη την βόρειο Ελλάδα. Οι συμβουλές τις παρέχονται δωρεάν σε όλους….

ALEXANDER ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ στην Διομήδεια Ξάνθης… τηλ. 25410 91109

Βρείτε το και στο facebook: https://www.facebook.com/Alexander-%CE%94%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1-1385744361695659/

 

Σχετικά Άρθρα