Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν Pokecoins στο Pokemon Go;

Το Pokemon Go είναι ένα από τα παιχνίδια που δεν χρειάζεται συστάσεις. Ξεκίνησε στις 6 Ιουλίου, και από τότε αυτό το επαυξημένης πραγματικότητας παιχνίδι για κινητά έχει καταλάβει τον κόσμο. Οι παίκτες που είναι εξαρτημένοι από αυτό το παιχνίδι έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο ανταγωνισμού χρησιμοποιώντας drones και διαφορετικές μεθόδους hacking για να καταφέρουν να συλλέξουν χαρακτήρες και να επιταχύνουν την πρόοδό τους στο παιχνίδι.

Όπως όλα τα δωρεάν παιχνίδια, έτσι και το Pokemon Go, που είναι δωρεάν για να το κατεβάσετε και να παίξετε, πρέπει να πληρώνουν τους λογαριασμούς, και ο τρόπος για να το πετύχουν αυτό είναι με αγορές εντός εφαρμογών. Χρησιμοποιούν διαφορετικά premium στοιχεία για να σας βάλουν στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε πραγματικά χρήματα για την επιτάχυνση της προόδου σας στο παιχνίδι.

Ένας από αυτούς τους πειρασμούς του Pokemon Go είναι τα Pokecoins. Είναι το premium νόμισμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε Egg Incubators, Lucky Eggs, Lure Modules, Bag Upgrades και όχι μόνο. Αντιπροσωπεύουν, επίσης, το νόμισμα του παιχνιδιού που έχετε αγοράσει με πραγματικά χρήματα. Τις περισσότερες φορές, αν θέλετε PokeCoins, θα πρέπει να πληρώσετε γι αυτά και μπορούν πραγματικά να επιταχύνουν τα πράγματα για σας.

Αν και δεν υπάρχουν cheats που πραγματικά θα σας κάνουν να αποκτήσετε περισσότερα Pokemon νομίσματα, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το hack για να αποκτήσετε δωρεάν Pokecoins. Αυτός, ίσως και να είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να αποκτήσετε κάποια Pokemon Go νομίσματα, χωρίς να επενδύσετε κάποια από την πραγματική ζωή, είναι νικώντας στα Pokemon gyms. Θα πρέπει να είστε πάνω από το επίπεδο 5 για να επωφεληθείτε από αυτό, διότι απαιτείται να έχετε ένα από τα Pokemon σας να υπερασπίζεται ένα γυμναστήριο που θα ελέγχει η ομάδα σας .

Παρακάτω πάμε να δούμε πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος:

Βρείτε ένα γυμναστήριο καταλάβετε το ή ενισχύστε το, έτσι ώστε να μπορείτε να βάλετε το Pokemon σας εκεί.

Έχετε τη δυνατότητα να πάτε στο παράθυρο “Shop (κατάστημα)” μία φορά κάθε 21 ώρες και να πραγματοποιήσετε “cash in”/να εξαργυρώσετε. Με βάση το πόσα Pokemon έχετε σε ένα γυμναστήριο, θα πάρετε και έναν ίσο αριθμό από Pokecoins.

Το κουμπί για να τα συλλέξετε βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του “Shop” παραθύρου σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει οθόνη επιβεβαίωσης. Είναι για 21 ώρες από τη στιγμή που θα το πατήσετε. Δεν μπορείτε να πατήσετε το κουμπί εάν έχετε μηδέν γυμναστήρια.

Για κάθε Pokemo που έχετε σε ένα γυμναστήριο, μπορείτε να πάρετε 10 νομίσματα και 500 Stardust. Αν έχετε πέντε Pokemon σε πέντε γυμναστήρια, θα κερδίσετε 50 κέρματα και 2500 Stardust.

Μπορείτε να έχετε έναν άπειρο αριθμό από Pokemon στα Pokemon gyms. Ωστόσο, η εξαργύρωση έχει άνω φράγμα στα 10.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 100 Pokecoins και 5000 Stardust κάθε 21 ώρες.

Μην ξεχνάτε ότι τα Pokecoins αποτελούν πολύτιμο πόρο και είναι σπάνια και πολύ ακριβά. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει να τα ξοδέψετε με σύνεση!

Σχετικά Άρθρα