Γενική

« Πόσο σεβόμαστε τελικά τα χρήματα του ελληνικού λαού ; »


Επιστολή της αντιπολίτευσης προς τον Δήμαρχο Β. Τσολακίδη

Αν και χειμώνας στον δήμο Αβδήρων η αντιπολίτευση ανεβάζει το θερμόμετρο με νέα επιστολή της προς τον Δήμαρχο Βασίλη Τσολακίδης. Ο κ. Τσιτιρίδης αναφέρει τα παρακάτω: Ως επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων υπέβαλα εγγράφως ερώτημα στις 7-9-2011 (αρ.πρωτ. 25105) προς το Δήμαρχο Αβδήρων, το οποίο κοινοποιήθηκε στον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Σελέρου (και πρώην Δήμαρχο Σελέρου) και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τα οχήματα του Δήμου, το οποίο αφορούσε το ελαφρύ φορτηγό ISUZU με γερανό του πρώην Δήμου Σελέρου.
Το συγκεκριμένο όχημα όπως φαίνεται και στην φωτογραφία δεν έχει άδεια κυκλοφορίας, παρ’ ότι αγοράστηκε το Μάρτιο του 2009 από τον πρώην Δήμο Σελέρου με το ποσό των 60.000 ευρώ (προοριζόταν για καλαθοφόρο όχημα, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει άδεια από αρμόδια επιτροπή).
Σχεδόν δέκα μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Αβδήρων, το όχημα παραμένει σε ακινησία και αχρησία, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και απλά καταλαμβάνει μια θέση στάθμευσης στον όρχο των οχημάτων.
Σύμφωνα με το Ν. 3852/2010 άρθρο 61, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος υποχρεούνται να απαντούν εγγράφως ή προφορικώς, στα ερωτήματα που τους υποβάλλουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου μέσα σε ένα μήνα. Περιμένω την απάντηση σας όπως και όλοι οι συνδημότες μας, σχετικά με την αιτία αγοράς του συγκεκριμένου οχήματος, το οποίο εδώ και δυόμιση χρόνια παραμένει αναξιοποίητο και σχετικά με το αν σκοπεύει η παρούσα δημοτική αρχή να το χρησιμοποιήσει άμεσα προς όφελος των συνδημοτών μας.
Σεβόμαστε τελικά τα χρήματα των συμπολιτών μας κύριε Δήμαρχε Αβδήρων και πρώην Δήμαρχε Σελέρου;

Σχετικά Άρθρα