slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Πως είδαν οι απόστρατοι αξιωματικοί της Ξάνθης το Συλλαλητήριο της Καβάλας

Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Καβάλα

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, όπως και 16 ακόμη Σύλλογοι- Ενώσεις που συμμετείχαν στο Συλλαλητήριο της ΚΑΒΑΛΑΣ της 6ης Ιουν.2018, ευχαριστούν θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, όπως και τον Δήμαρχο Ξάνθης, που ήταν παρόντες στο Εθνικό αυτό κάλεσμα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Από την Ξάνθη συμμετείχαν στο Συλλαλητήριο 330 άτομα, που κινήθηκαν με λεωφορεία, τα οποία και ευχαριστούμε θερμά, όπως και τους άλλους που προσήλθαν με ΙΧ. Εκεί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενώσαμε τις φωνές μας με άλλες 8.000-10.000 άτομα, για να ακούσουν, όσοι παίρνουν αποφάσεις στην Αθήνα και στο Εξωτερικό για την ονομασία του Κρατιδίου των Σκοπίων (FYROM), ότι:. << Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ>>.

Ευχαριστούμε επίσης τα Ταξιδιωτικά Γραφεία, που μας διέθεσαν δωρεάν τα 7 Λεωφορεία . Συγκεκριμένα :ΚΤΕΛ Ξάνθης (4), ΤΟΝΙΑΣ (2) και ΤΑΣΙΟΣ (1).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα ΜΜΕ της Ξάνθης, που πρόβαλαν το Συλλαλητήριο και έτσι συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία με την ενημέρωση του κοινού.

Επιπρόσθετα δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες σε κάθε Συλλαλητήριο, που θα διοργανωθεί, για το Εθνικό Θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.

Για τους 17 Συλλόγους που συμμετείχαν

Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης

Πρόεδρος ΤΣ ΕΑΑΣ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα