slider Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πρώτη προτεραιότητα του Πάνου Αμβροσιάδη η τρίτη ηλικία και οι παιδικοί σταθμοί. Συνάντηση με το ΔΣ του ΚΑΠΗ Ξάνθης χθες το μεσημέρι

Με το νέο ΔΣ του ΚΑΠΗ Ξάνθης συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης. Αφού μίλησε με τους ανθρώπους που ζουν καθημερινά τα προβλήματα αλλά και τις δράσεις του ΚΑΠΗ, τους ενημέρωσε παράλληλα για τις πολλές αλλαγές που θα γίνουν τους επόμενους μήνες. Τόνισε δε ότι οι παιδικοί σταθμοί αλλά και η αναβάθμιση του ΚΑΠΗ είναι στις πρώτες προτεραιότητές του και ζήτησε προτάσεις και ιδέες και από τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Στην συνάντηση αυτή παραβρέθηκε και η κα. Μάγδα Παρασκελίδου εκπρόσωπος της εταιρίας Ενίσχυση η οποία και δήλωσε ότι η εταιρία της θα δώσει ως δώρο στον τυχερό που θα βρει το «φλουρί» της Βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ (που θα κοπεί την ερχόμενη Τρίτη το απόγευμα) ακουστικά βαρηκοΐας.

Το κλίμα στην συνάντηση ήταν πολύ θερμό και όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον νέο πρόεδρο Πάνο Αμβροσιάδη που φαίνεται ότι τους αιφνιδιάζει ευχάριστα με τις ιδέες και τις αλλαγές που φέρνει.

Σχετικά Άρθρα