slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πρώτη μέρα σήμερα για τον νέο Δήμαρχο Μ. Τσέπελη αλλά… ΔΕΝ θα πάει στο γραφείο του!!!!

Πρώτη μέρα σήμερα ανάληψης των καθηκόντων του νέου δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και κανονικά θα περίμενε κανείς ότι ο δήμαρχος θα βρισκόταν από το πρωί στο γραφείο του στο δημαρχείο.

Όμως ο Μανώλης Τσέπελης εκπλήσσει ευχάριστα τους συμπολίτες μας, μιας και τον βρήκαμε να είναι καθοδόν σήμερα το πρωί για το γραφείο του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου στην Αθήνα και στη συνέχεια έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό εθνικής άμυνας κ. Παναγιτώπουλο για να προγραμματίσει τις εορταστικές εκδηλώσεις των 100 χρονών από την απελευθέρωσης της πόλης.

Από την προεδρεία της Δημοκρατίας θα ζητηθεί να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της 4 ης Οκτωβρίου η προεδρική φρουρά (τσολιάδες) ενώ από το ΥΠΕΘΑ η συμμετοχή αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

Ο κύριος Τσέπελης πρώτη εργάσιμη μέρα των καθηκόντων του και ξεκίνησε να δουλεύει ήδη δυναμικά για το καλό της πόλης. Εξάλλου πιθανότατα με την επιστροφή του το απόγευμα θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις των νέων αντιδημάρχων και των νέων συνεργατών τους τα νομικά πρόσωπα του Δήμου.

 

σ.ε. Έχω την αίσθηση ότι ο Μανώλης θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά την παρουσία τους στο Δήμο της Ξάνθης του ευχόμαστε καλή επιτυχία διότι η πόλη έχει μείνει αρκετά πίσω τα τελευταία πέντε χρόνια και χρειάζεται ένα γρήγορο μία γρήγορη επανεκκίνηση.

Σχετικά Άρθρα