Ατζέντα Τελευταία Νέα

Πρόσκληση για την εκδήλωση απονομής βραβείων του σχολικού διαγωνισμού ζωγραφικής 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη που βρίσκεται στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής των βραβείων για το διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Π/Βάθμιας & Δ/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Φιλίες στις λίμνες και τις λιμνοθάλασσες του ΕΠΑΜΑΘ», και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού της Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Περιφερειακών Ενοτήτων Ξάνθης- Ροδόπης- Καβάλας.

Για τις τρεις πρώτες ζωγραφιές που ξεχώρισαν θα απονεμηθούν βραβεία- δώρα καθώς για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής θα διανεμηθούν αναμνηστικά καπελάκια.

Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στον εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκη Ξάνθης για το κοινό, από την Τρίτη 2/6/2015 μέχρι και την ημέρα απονομής των βραβείων, το Σάββατο 6/6/2015. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης, είναι για τις πρωινές ώρες Δευτέρα- Παρασκευή 9:00 -14:00 και τα απογεύματα Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 18:00-20:00.

Σας περιμένουμε όλους από κοντά για να γιορτάσουμε το δημιουργικό πνεύμα των μαθητών και τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Σχετικά Άρθρα