Επιχειρήσεις Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Προσπαθεί ο Μ. Αμοιρίδης με εκθέσεις και παρουσίες αλλά ακόμα δεν βλέπω αποτέλεσμα στην Τουριστική ανάπτυξη της περιοχής

Roumania 2015 8 Roumania 2015 Roumania 2015 1 Roumania 2015 3 Roumania 2015 5 Roumania 2015 7 Roumania 2015 7(1)

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΤΤR2/ ROMEXPO που διεξήχθη από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2015 στο Βουκουρέστι συμμετείχε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η στόχευση που έθεσε από την αρχή της θητείας του ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης για τον τουρισμό της ΠΑΜ-Θ και ειδικά για τη Ρουμανική αγορά, είχε μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα τη χρονιά που μας πέρασε. Η προσπάθεια και οι επαφές συνεχίζονται για να επεκτείνουμε την ποσοτική, ποιοτική και χρονική έλευση επισκεπτών από τη Ρουμανία.

Το περίπτερο της ΠΑΜ-Θ αποτέλεσε κέντρο πληροφόρησης και συναντήσεων και απέσπασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η ζήτηση ήταν μεγάλη και το σχετικό πληροφοριακό υλικό της Περιφέρειας αλλά και των Δήμων, ιδιωτών που είχε μεταφερθεί στη Ρουμανία εξαντλήθηκε. Παράλληλα έγιναν προκαθορισμένες συναντήσεις εργασίας με ταξιδιωτικά γραφεία της Ρουμανίας για την περαιτέρω προώθηση του προορισμού. Στο περιθώριο της έκθεσης, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ διοργάνωσε εκδήλωση, παρουσία στελεχών της πρεσβείας της Ελλάδας και του γραφείου ΕΟΤ στο Βουκουρέστι, στην οποία ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Μιχάλης Αμοιρίδης, υπενθύμισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής με σκοπό την βελτίωση της αναγνωρισιμότητας της αλλά και την περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων. Πιστεύουμε στον τόπο μας και θα αναδείξουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και προϊόντα.

Σχετικά Άρθρα