slider Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Προσομοίωση έτσι θα μοιάζει το νέο Ford Stormtrak;

Οι φήμες κάνουν λόγο πως η Ford ετοιμάζει ένα υπερυψωμένο wagon για να του δώσει την ονομασία Stormtrak και ο Kleber Silva δεν δίστασε να παρουσιάσει την πρότασή του για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο αυτό.

Tην προηγούμενη εβδομάδα ήρθε στο φως η πληροφορία ότι η Ford κατοχύρωσε την ονομασία Stormtrak για να την χρησιμοποιήσει πάνω σε κάποιο μελλοντικό της αυτοκίνητο, με τις αναφορές να κάνουν λόγο πως η φίρμα ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα υπερυψωμένο wagon, παρόμοιο με το Outback της Subaru.

Mε αφορμή τις πληροφορίες αυτές, ο Kleber Silva αποφάσισε να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο αυτό. Όπως μπορείτε να δείτε στην ψηφιακή φωτογραφία, ο Silva δημιούργησε ουσιαστικά ένα wagon με έμπνευση από το νέο Puma και το νέο Focus με στόχο να αποτελέσει το αντίπαλο δέος απέναντι σε μοντέλα όπως το Kia XCeed. Aξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Ford προσφέρει ήδη στην Ευρώπη το Focus Active και ότι φαντάζει απίθανο να λανσάρει ένα τετρακίνητο wagon αφού η τετρακίνηση τείνει να εκλείψει από τα compact μοντέλα και τα wagon μοντέλα δεν απολαμβάνουν πλέον την προτίμηση του κοινού.

Με δεδομένο πως η Ford θέλει να προσφέρει το αυτοκίνητο αυτό και στην Ευρώπη, η φημολογία που το θέλει να εξοπλίζεται με τον 1.500άρη EcoBoost φαίνεται πως είναι βάσιμη. Diesel σύνολα θα δίνουν σίγουρα το παρών ενώ διαθέσιμες θα γίνουν και κάποιες υβριδικές επιλογές στα πρότυπα του νέου Puma.

To επίσημο ντεμπούτο του επερχόμενου Stormtrak θα γίνει μέσα στο επόμενο έτος αλλά η διαφημιστική καμπάνια ίσως ξεκινήσει προς τα τέλη του 2020.

Ford Fiesta Diesel του ’12 με 6.800 θα βρεις μόνο στην ΓΡΑΜΜΗ ΞΑΝΘΗ (δές το αυτοκίνητο)

Δες προσφορά μεταχειρισμένο Ford Fiesta σαν καινούριο μόνο στην ΓΡΑΜΜΗ ΞΑΝΘΗ!

Σχετικά Άρθρα