Κοινωνία Τελευταία Νέα

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και βράβευση τριτέκνων εισακτέων

Παρών και ο Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αβδήρων Γιώργος Σίσκος

 

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κοπή της πίτας σε μια απλή και λιτή τελετή που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο στην Ξάνθη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Πρωτοσύγκελος Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης κ.κ. Αρχιμ. Σωφρόνιος λόγου απουσίας του κ.κ. Παντελεήμων στην Αθήνα , ο Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αβδήρων κος. Γ. Σίσκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κος Χ. Πούλιος και τρίτεκνος ο ίδιος μέλος του Συλλόγου μας, ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ Ξάνθης κος Γεωργιάδης και αρκετοί Τρίτεκνοι μέλη του Συλλόγου ′′ Ο Άγιος Στυλιανός ′′.

Σε σύντομο χαιρετισμό η Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και αναφέρθηκε με λίγα λόγια για το έργο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου και τις προσπάθειες που καταβάλει το Δ.Σ. για να μπορεί να ανταποκριθεί σε κοινωνικές δράσεις, εθελοντισμού και κ.τ.λ. τη δύσκολη αυτή περίοδο που όλοι διανύουμε. Τόνισε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία και με την παρούσα Δημοτική Αρχή Αβδήρων, ιδιαιτέρως σε κοινωνικά θέματα όπως τα τέλη ύδρευσης, τα Δημοτικά τέλη μέσο ΔΕΗ και υλική υποστήριξη στο ίδιο τον Σύλλογο.

Σε σύντομα χαιρετισμό ο Πρωτοσύγκελος κ.κ. Αρχιμ. Σωφρόνιος προς τους παρευρισκομένους και ιδιαίτερα προς τους νέους, που βραβεύονταν, καλή σταδιοδρομία. Σε σύντομα χαιρετισμό ο Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αβδήρων κος. Γ. Σίσκος προς τους παρευρισκομένους τόνισε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία και ότι προσπαθεί για το καλύτερο, ιδιαίτερα για τις ευπαθή οικογένειες, Τρίτεκνες, πολύτεκνες και Α.Μ.Ε.Α.. Στην συνέχεια κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και δόθηκαν οι έπαινοι και τα δώρα του Σεβασμιότατου και του Συλλόγου στους Τρίτεκνους μαθητές που εισήχθησαν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Σχετικά Άρθρα