Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Πολύ κέφι και ζωντάνια στο πανηγύρι του εορτασμού της αναλήψεως του Κυρίου στο Εύλαλο

Το χορευτικό συγκρότημα του χοριού έδωσε τον καλύτερό του εαυτό

 eylalo panhgyri eylalo panhgyri (1) eylalo panhgyri (2) eylalo panhgyri (3) eylalo panhgyri (4) eylalo panhgyri (5) eylalo panhgyri (6)

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 21-05-2015 με το πανηγύρι, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της αναλήψεως του Κυρίου στην Εκκλησία στον οικισμό του Ευλάλου του Δήμου Τοπείρου. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πάνω από 1.500 άτομα, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, έλαβαν μέρος στον εορτασμό. Ο πολιτιστικός-μορφωτικός σύλλογος Ρομ, διοργάνωσε την εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία και ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για τη βοήθεια που τους παρείχε στην προετοιμασία τους.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη για του χρόνου. Στο γλέντι που πραγματοποιήθηκε ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε και το χορευτικό συγκρότημα του Μορφωτικού συλλόγου με τα κορίτσια του Ευλάλου τα οποία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μαζί με τον χορευτή και δάσκαλό τους. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες χόρεψαν με  παραδοσιακούς χορούς και λαϊκά τραγούδια που εκτελούσε η ορχήστρα με νέα παιδιά.

Την παρουσία τους στην εκδήλωσε έδωσαν εκτός από το Δήμαρχο Θωμά Μίχογλου, οι Αντιδήμαρχοι, κα. Θεοδωρακάκη και κ. Γιουβαντζίκ, πρόεδροι κοινοτήτων,  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Μωραΐτης.

Σχετικά Άρθρα