Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της Παρασκευής

drosero astynomia

Δυο μπουμπούκια με ναρκωτικά και όπλα στα χέρια της αστυνομίας

 

Συνελήφθησαν στις 7-1-2015 το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών, κατοχή κροτίδων και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων, συνέλαβαν του δύο δράστες, διότι εντόπισαν στην κατοχή τους, σε οικίες, αυτοκίνητα και αγροκτήματα:

Στο αυτοκίνητο, την οικία και ένα αγρόκτημα του 29χρονου:

1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,1 γραμμαρίων

1 συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 1 γραμμαρίου

1 συσκευασία με άγνωστη ουσία χρώματος καφέ, βάρους 15,3 γραμμαρίων

1 νάιλον συσκευασία περιέχουσα σπόρους κάνναβης

2 θρυματιστές

6 πολεμικά φυσίγγια

1 φυσίγγιο πυροβόλου όπλου

1 κάλυκα πολεμικού φυσιγγίου

2 κάλυκες αντιαρματικού όπλου

3 κροτίδες

Στην κατοχή του 31χρονου, 7 κροτίδες.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, τα φυσίγγια, οι κάλυκες και οι κροτίδες. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

 

Σύλληψη 30χρονου με LEXOTANIL και VULBEGAL… στις τσέπες

 

Συνελήφθη στις 8-1-2015 το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του 92 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων LEXOTANIL και VULBEGAL, τα οποία και κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

 

Εργάτης κεραμοσκεπής έχασε την ισορροπία του και την ζωή του

 

Στις 13-1-2015 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ευρισκόμενος στην κεραμοσκεπή μονοκατοικίας και εκτελώντας εργασίες επισκευής της, κατέπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο 37χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος των εργασιών και οι ιδιοκτήτες της οικίας, δύο ημεδαποί, μία 44χρονη και ένας 44χρονος, συνελήφθησαν. Προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα