Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Πλούσιο και σήμερα το αστυνομικό δελτίο Ναρκωτικά και λαθρομετανάστες στην πρώτη γραμμή

Συνελήφθησαν 3 άτομα για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Έβρου, Ξάνθης και Δράμας

Συνελήφθησαν στις 21-8-2017, στους νομούς Έβρου, Δράμας και Ξάνθης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας  Αλεξανδρούπολης, Δράμας και Ξάνθης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 33, 32 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 17χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του μία (1) νάιλον  συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 32χρονο, διότι κατείχε 76 ναρκωτικά δισκία.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο 33χρονος, διότι κατείχε 3 ναρκωτικά δισκία.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Ξάνθης.

 

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης  2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν στις 21-8-2017 το πρωί, στην Εγνατία Οδό, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο 33χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αφγανιστάν.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό (κόμβος Βαφέικα), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό, Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από αυτούς.

Στον κόμβο Αγίου Ανδρέα το  όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κινήθηκε στην Επαρχιακή Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, ενώ λίγο πιο κάτω εισήλθε εκ νέου στην Εγνατία Οδό όπου ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης. Εκεί ο συνοδηγός παρέμεινε στο όχημα, ενώ ο οδηγός τράπηκε σε φυγή σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι διακινητές, μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται, ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 33χρονου οδηγού  περιλαμβάνει επίσης και το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αυτός αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και τρία (3) κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα