Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Πλούσιο και σήμερα το αστυνομικό δελτίο… κλοπές πλανόδιοι και ναρκωτικά στην ημερησία διάταξη

Εξιχνίαση κλοπής από οικία σε χωριό της Καβάλας

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών για κλοπή

 Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κλοπή από οικία, που διαπράχθηκε την 10-11-2012 το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 32 και 28 ετών, σε  βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες, το απόγευμα της 10-11-2012, διέρρηξαν οικία σε χωριό της Καβάλας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.

 

 

Εξιχνίαση κλοπής από εργοστάσιο στο νομό Δράμας

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού για κλοπή

 Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, κλοπή από εργοστάσιο, που διαπράχθηκε την 29/30-9-2012, σε χωριό της Δράμας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 45χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε εργοστάσιο σε χωριό της Δράμας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του:

  • 2 ηλεκτρολογικούς πίνακες ρεύματος
  • 300 λίτρα πετρέλαιο
  • 1 ηλεκτρονικό υπολογιστή
  • 1 συσκευή τηλεφώνου

Σημειώνεται ότι ο δράστης είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν 132,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 5,6 γραμμάρια κοκαΐνης 

Συνελήφθη χθες (7-9-2016) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση, σε συνεργασία με τελωνειακούς υπαλλήλους, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 44χρονο να κατέχει δέμα, το οποίο περιείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 117,6 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 5,6 γραμμαρίων, τις οποίες, όπως προέκυψε, είχε αποστείλει ένας άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 44χρονου, στη Δράμα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 2 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 14,5 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

 

 

Σύλληψη υπηκόου Βουλγαρίας για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

 

Συνελήφθη την 8-9-2016 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι τον εντόπισαν να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 22 ζεύγη υαλοκαθαριστήρων.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον 39χρονο το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα