Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Πλούσιο και σήμερα το αστυνομικό δελτίο

astynomia

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στο Άβατο στην Ξάνθη

Συνελήφθη στις 29-10-2014 το πρωί, στον Άβατο Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή λαθραίων τσιγάρων. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 57χρονου, όπου εντόπισαν 136 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα λαθραίων τσιγάρων. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σύλληψη νεαρού για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας

Συνελήφθη στις 14-10-2014 το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι την 12-13/10/2014 το βράδυ, είχε αφαιρέσει από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το αφαιρεθέν δίκυκλο, το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη 60χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και απάτη στην Ξάνθη

Συνελήφθη στις 24-10-2014 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και απάτη. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 60χρονο, διότι διενεργούσε έρανο για λογαριασμό μη κερδοσκοπικού σωματείου, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από το νόμο.

Ακολούθως, από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, προέκυψε ότι ο δράστης, χθες το πρωί και το μεσημέρι, εξαπάτησε τρεις ημεδαπούς στην πόλη Ξάνθης.

Στην κατοχή του 60χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

4 μπλοκ αποδείξεων

24 περιοδικά του σωματείου για το οποίο διενεργούσε έρανο

το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ

1 εξουσιοδότηση

1 φωτοαντίγραφο του καταστατικού του σωματείου

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα