slider Κόμματα Τελευταία Νέα

“Πλιάτσικο” στην Βουλή… διορισμοί μετακλητών λίγο πριν τις εκλογές (Από τους έχοντες το ηθικό πλεονέκτημα χαχαχα!!!)

Λίγες μέρες πριν κλείσει πριν προκηρυχθούν εκλογές και κλείσει η Βουλή έρχεται… όργιο διορισμών και μετατάξεων. Στη Βουλή η πρώην σύζυγος του Νίκου Βούτση, η ειδική σύμβουλος του Γιώργου Σταθάκη και η προϊσταμένη της Επιτροπής Πόθεν Έσχες. Σάλος από τον διορισμό στο Κοινοβούλιο παιδιών προσώπων που έχουν υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης. Μετατάξεις για κόρες υπουργών, διορισμός δημοσιογράφων στο κανάλι της Βουλής.

Την ώρα που έχει ξεσπάσει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί η κυβέρνηση, δια του Σωκράτη Φάμελλου, «έκοψε» για λόγους «ηθικής τάξης» τη… βροχή τροπολογιών που είχαν καταθέσει βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, έρχονται στο φως οι διορισμοί και οι μετατάξεις «δικών μας παιδιών».

Ούτε μια ούτε δυο αλλά 32 μετατάξεις έγιναν στη Βουλή, από υπουργεία και ΟΤΑ. Ανάμεσα στους προσληφθέντες στη Βουλή είναι και «απόφοιτος Λυκείου με καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας», ενώ υπάλληλος πήρε μετάταξη στη Βουλή από το Αστεροσκοπείο Αθηνών! Μέχρι στιγμής στη Διαύγεια έχουν αναρτηθεί 32 μετατάξεις υπαλλήλων από διάφορες υπηρεσίες υπουργείων και ΟΤΑ.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και συμβασιούχων σε θέσεις δημοσιογράφων, δικηγόρων και διοικητικών υπαλλήλων.

 

σ.ε. Συριζα ο παλαιοκομματικός… 

Σχετικά Άρθρα