Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πλάκα μας κάνει ο Φερτούν κ. Δημαρχόπουλε; Δεν θα μας τρελάνετε!!! ΕΣΕΙΣ είστε υπεύθυνοι για τα χάλια της πόλης

skoypidia fertoyn (3) skoypidia fertoyn skoypidia fertoyn (1) skoypidia fertoyn (2)

Αστεία πράγματα ζούμε καθημερινά σε αυτήν την πόλη. Χθες ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Φερτούν αντί να πάρει την σκούπα και το φαράσι πήρε την φωτογραφική μηχανή και μας έστειλε τις παραπάνω φωνογραφίες μαζί με το εξής κείμενο:

«Παρακαλούμε πολύ τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες, με αφορμή την τοποθέτηση μπλε κάδων ανακύκλωσης σε διάφορα σημεία του εμπορικού κέντρου της Ξάνθης, να τοποθετούν τις σακούλες με σκουπίδια εντός των πλησιέστερων κάδων απορριμμάτων ή υπόγειων κάδων και να μειώνουν τον όγκο των χαρτοκιβωτίων πριν τα τοποθετήσουν εντός των μπλε κάδων ανακύκλωσης. Εικόνες όπως οι παραπάνω δεν τιμούν κανέναν…

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης

Χασάν Ογλού Φερτούν»

Τι το παίζει ο αντιδήμαρχός σου κ. Δημαρχόπουλε; Δημοσιογράφος ή καταγγέλλων πολίτης. ΕΣΕΙΣ είστε υπεύθυνοι για την καθαριότητα αυτής της πόλης… θέλετε να μας τρελάνετε όλους; Είστε υπεύθυνοι να καθαρίσετε να ενημερώσετε να επιβάλετε κυρώσεις…. Όχι να βγάζετε φωτογραφίες και να διαμαρτύρεστε για τους συμπολίτες μας… η ανακύκλωση αλλά και η καθαριότητα θέλουν δουλειά και όχι φρουφρού και αρώματα κ. Δημαρχόπουλε- Δήμαρχε της Ξάνθης!!!

Σχετικά Άρθρα