Λάσπη Τελευταία Νέα

Πλάκα μας κάνει η ΝΔ θέλουν να επαναφέρουν τον Σαμαρά; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!!

Διαβάζω σε μερικά δεξιά σίτε ότι: «Μόνο εδώ θα διαβάσετε όλο το σχέδιο για την επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά στην Προεδρία της ΝΔ, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του! Σε κάποιους μπορεί να ηχεί παράξενα, το σενάριο επιστροφής του πρώην Πρωθυπουργού στην ηγεσία της ΝΔ. Πόσο παράδοξη ήταν άραγε η επιστροφή του, 20 χρόνια σχεδόν μετά την αποχώρησή του από τη ΝΔ, η επανεκλογή του από τη βάση του κόμματος;

Δούρειος Ίππος για τον επανέλεγχο του κόμματος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης-Ποια η στάση που θα κρατήσουν Καραμανλής και Μπακογιάννη; Με βάση την απλή λογική και μια στοιχειώδη ερμηνεία των όσων συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, προβαίνουμε στις εξής διαπιστώσεις:

  1. Πρώτα από όλα η ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ αυτή τη στιγμή! Βάσει καταστατικού, ο Πρόεδρος του Κόμματος εκλέγεται από τη βάση. Όλα τα άλλα είναι μεσοβέζικες λύσεις.
  2. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης χρίστηκε από τον Αντώνη Σαμαρά ως ο ”διάδοχος του θρόνου”… με στόχο όπως φαίνεται την ανασυγκρότηση του κόμματος. Δηλαδή, προκειμένουν να προβεί στον απόλυτο έλεγχο της βάσης και των θεσμικών οργάνων, μέσω της επαναλειτουργίας των τοπικών οργανώσεων και των λοιπών στρατηγικών που γνωρίζει πολύ καλά από τότε που ήταν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ!
  3. Ο χρόνος κυλά προς το παρόν υπέρ της δικαίωσης του Αντώνη Σαμαρά. Εκεί στηρίζεται κυρίως το σενάριο της επιστροφής… Δηλαδή, εντός ολίγων μηνών, οπότε και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η καταστροφή της αριστερής παρένθεσης, ο Αντώνης Σαμαράς, πιο δικαιωμένος από ποτέ, θα γυρίσει θριαμβευτής και μάλιστα με τη βούλα-μέσα από εκλογική διαδικασία με αναφορά στη βάση των ψηφοφόρων της ΝΔ.
  4. Με τον τρόπο αυτό, αντιμετωπίζεται ο εσωκομματικός ”κίνδυνος” που ακούει στο όνομα Ντόρα Μπακογιάννη! Και η οποία ήταν η μόνη που βγήκε σθεναρά ενάντια στην αντικαταστατική ”εκλογή” Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ.
  5. Προς το παρόν η στάση του Κώστα Καραμανλή, δείχνει να συνδράμει στην εκπλήρωση του σχεδίου… Όμως σε λίγους μήνες τίποτα δε θα είναι δεδομένο (κρατήστε το αυτό)! Ιδίως δε, μετά το φιάσκο που στήθηκε με τις πλασματικές δημοσκοπήσεις, προκειμένου να προβεί σε δημόσια δήλωση υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.
  6. Το άνοιγμα Μεϊμαράκη στην ΟΝΝΕΔ, βάζει στο κάδρο και τη νεολαία, προκειμένου να εγκλωνιστεί στη στρατηγική υλοποίησης του ως άνω σχεδίου.
  7. Η ηρεμία που θα επικρατήσει στο εσωτερικό της ΝΔ, ύστερα από την απόφαση που πάρθηκε από τα ανώτερα όργανα διοίκησης, θα βοηθήσει σημαντικά στη σωστή μεθόδευση χωρίς σπασμοδικές κινήσεις, καθώς οι φιλοδοξίες των ”νέων” δελφίνων, μπήκαν για τα καλά στην ντουλάπα!

Κάποιοι θα πουν ότι απλώς είναι ακόμα ένα σενάριο… Αλλά να μην ξεχνούμε ότι τα σενάρια γράφονται για να παιχτούν!».

Ένα θα πω για τους φίλους Ξανθιώτες ΝεοΔημοκράτες ότι αν παιχθεί το παραπάνω σενάριο θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!! Η ΝΔ χρειάζεται έναν νέο άνθρωπο στο τιμόνι της και όχι τους «καμένους» πολιτικούς του παρελθόντος!!!

Σχετικά Άρθρα