Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Πλάκα κάνεις Δήμαρχε έ; Πες το… δεν υπάρχει άλλη εξήγηση…

20141110_180639 20141110_180604 20141110_180635

Λοιπόν μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης ή έστω ο ίδιος ο Δήμαρχος γιατί πρέπει κάνοντας βόλτα στην πόλη μου να βλέπω μπροστά μου σε κάθε στύλο αυτήν την διαφήμιση; Γιατί δήμαρχε; Ποιος είναι τελικά αυτός που κάνει κουμάντο στην πόλη και δίνει άδεια ή επιτρέπει να έρχεται ο καθένας και για να πουλήσει τα χαλιά του, τα βιβλία του ή το θέατρό του, γεμίζει την πόλη μας με αφίσες; Τι ξεφτίλα είναι αυτή για την πόλη μας ρε σεις;

Είπαμε να αλλάξει ο Δήμαρχος μπας και αλλάξουν οι νοοτροπίες στους υπαλλήλους αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάτι το ιδιόρρυθμο εδώ. Αρχίζω να πιστεύω αυτά που λέει ο κόσμος για ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ με τον κάθε πλανόδιο θίασο και υποσχέσεις για ανοχή του δήμου στην παρανομία του.

Κάθε εβδομάδα έχουμε και άλλη παράνομη αφισοκόλληση που μάλιστα δεν γίνεται με απλό χαρτί αλλά με μουσαμά και ξύλα, που αν φυσήξει φεύγει από τον στίλο και μπορεί να πάει πάνω στα αυτοκίνητα και να έχουμε ατύχημα. Προχθές φίλος με σταμάτησε στον δρόμο και μου είπε ότι κόντεψε να πέσει από την μηχανή όταν μια ανάλογη αφίσα έφυγε από τον στύλο και τον χτύπησε στο κεφάλι και καλά που φορούσε το κράνος του!!! Ο νομοθέτης που απαγορεύει την ανάρτηση αφισών και αεροπανό οπουδήποτε κάτι ξέρει παραπάνω από όλους μας.

(Τι να πω δεν ξέρω κ. Δήμαρχε και κ. Αντιδήμαρχε, ούτε δωρεάν προσκλήσεις να σας έδιναν έτσι δεν θα κάνατε να τους υπερασπιστείτε τους παράνομους και να ανέχεστε κάθε φορά και διαφορετικό!!!!!!!).

Σχετικά Άρθρα