slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πιο πάτος δεν πάει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης… «μπούλιγκ» Δρεμσίζη προς Χρ. Δημούδη: «δες πως με κοιτάει; Θα αρχίσω να χαστουκίζω» (3 βίντεο)

Με πρακτικές “μούλιγκ” και “νταηλίκια” έχει γεμίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης που ζει απίστευτες καταστάσεις και το οδηγούν καθημερινά και πιο κάτω σε απαξίωση και ευτελισμό… όπως προκύπτει από την καταγγελία της Δημοτικής Συμβούλου κας Χρυσούλας Δημούδη (και επιβεβαιώνεται από τα ηχητικά πρακτικά) ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην προηγούμενη συνεδρίαση προέβη σε απαράδεκτο φραστικό μπούλιγκ εναντίον της και εναντίων μιας ακόμη συμβούλου την οποία αποκάλεσε ηλίθια!!!

Η Χρυσούλα Δημούδη είπε: «όπως θα έχετε διαπιστώσει από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου και μέχρι σήμερα, δεν θυμάμαι να έχω μιλήσει για ο,τιδήποτε συζητείται εδώ μέσα, επειδή πιστεύω και προσωπικά αλλά και θεσμικά, πως τον λόγο της παράταξής μας (Ξάνθη – Σταυρούπολη, Νέα Εποχή) τον έχει ο πάντα παρών αρχηγός, ο κύριος Ιπποκράτης Καμαρίδης. Η τάση μου να παρακολουθώ με προσοχή και σεβασμό, κάθε ομιλούντα, καθώς και να μελετώ τα έγγραφα που έρχονται στα χέρια μου, πριν τις συνεδριάσεις που συζητιούνται στην αίθουσα αυτή, για εμένα είναι καθήκον απέναντι σε αυτούς που μ έστειλαν σε αυτήν την θέση.

Θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο περιστατικά που συνέβησαν και θα παρακαλούσα να πάρετε θέση.

Σαν μέλος της επιτροπής «Κέντρου Προστασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης» κατά την χρονική περίοδο 2015-2016, χαρακτηρίστηκα από υπάλληλο του δήμου ανίδεη και άσχετη με την δουλειά μου, επειδή σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση της επιτροπής επισήμανα τραγικά και παιδαριώδη λάθη σε έγγραφα που είχαν σχέση με οικονομικά δεδομένα. Εγώ ως Δημούδη Χρυσούλα και μέλος της επιτροπής, ντρεπόμουν να παρουσιασθούν τα έγγραφα αυτά σε ανώτερες υπηρεσίες. Παρά τις επανειλημμένες διορθώσεις και την αναγνώριση των λαθών τους από μέρους τους, ακόμη περιμένω την συγγνώμη που ο πρόεδρος κ. Θεοδωρίδης Τάσος μου υποσχέθηκε. Επίσης στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (28-2-2018) και ενώ παρακολουθούσα προσεκτικά τα όσα έλεγαν ο πρόεδρος του ΔΣ και όλοι οι συνάδελφοι, χαρακτηρίστηκε μάλλον από τον ίδιο τον πρόεδρο εγκληματικό! Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η επιθυμία του κ. Δρεμσίζη να εκφράσει την πρόθεσή του να με τιμωρήσει λέγοντας πως: «Δες την Δημούδη πως με κοιτάει; Θα αρχίσω να χαστουκίζω». Αναρωτιέμαι κ. Δρεμσίζη, τι ήταν αυτό που προκάλεσε αυτού του είδους την συμπεριφορά στο πρόσωπό μου, που θα την χαρακτήριζα υβριστική, προσβλητική και απειλητική. Θα ήθελα επίσης να προσέξετε αυτό που άκουσαν όσοι παρακολούθησαν την απ’ ευθείας μετάδοση του Δημοτικού Ραδιοφώνου «εδώ δέστην…την ηλίθια! Και την Δημούδη δες πως με κοιτάει; Θα αρχίσω να χαστουκίζω». Αλήθεια ποια κ. συναδέλφισσα δημοτική σύμβουλο κ. Πρόεδρε χαρακτηρίζετε ηλίθια;

Κύριε Δήμαρχε θα ήθελα την θέση σας δημόσια, αν επικροτείτε τα όσα είπε ο κ. Δρεμσίζης. Ζητώ από τον καθένα σας κύριοι και ιδιαίτερα από εσάς κυρίες συναδέλφισσες να πάρετε θέση επί του θέματος».

 

Δυστυχώς ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Δρεμσίζης, δεν παραδέχθηκε το λάθος του και είπε ότι «δεν έχω αποκαλέσει κανέναν ηλίθιο..» ενώ προσπάθησε να δικαιολογηθεί κάνοντας λόγο για το ότι αναφέρονταν σε υπαλλήλους του δήμου!!!

Την ίδια στάση κράτησε και Δήμαρχος. Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε ότι αυτοί που μας διοικούν δεν είναι μόνο «απαράδεκτοι πολιτικά» αφού όλα είναι σταματημένα στην πόλη αλλά είναι και θρασείς.

Σχετικά Άρθρα