slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Πιάστηκε ο ληστής του ζαχαροπλαστείου με το πιστόλι. (Συγχαρητήρια στην Ασφάλεια της Ξάνθης)

Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, η ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της 13-7-2019, σε κατάστημα στην πόλη της Ξάνθης.

Συνελήφθη χθες (14-7-2019) το βράδυ, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 23χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε κατάστημα στην Ξάνθη, όπου βρισκόταν η 33χρονη υπάλληλος και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από σχετική καταγγελία, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα να ταυτοποιήσουν και ακολούθως να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 23χρονο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, είδη ένδυσης, ένα ζευγάρι γάντια και ένα περιλαίμιο, που χρησιμοποίησε ο δράστης κατά τη διάπραξη της ληστείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα