slider Ροδόπη Τελευταία Νέα

Πιάστηκαν από την αστυνομία δυο 19χρονοι για κλοπή 3.000 λίτρων πετρελαίου και εργαλείων στην Κομοτηνή

Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές από αποθήκες σπιτιών, αγρόκτημα και εργοτάξιο στο νομό Ροδόπης 

 Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, έξι (6) κλοπές από αποθήκες σπιτιών, αγρόκτημα και εργοτάξιο, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 24-7-2017 έως 15-4-2019, σε οικισμούς της Ροδόπης.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο 19χρονων ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, οι δύο δράστες, ενεργώντας βραδινές κυρίως ώρες, εισήλθαν σε τέσσερις αποθήκες σπιτιών, ένα εργοτάξιο και ένα αγρόκτημα, από όπου αφαίρεσαν, πάνω από 3.000 λίτρα πετρέλαιο, 8 ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα εργαλεία – μηχανήματα και διάφορα άλλα εργαλεία.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του, καθώς επίσης εντοπίσθηκαν και άλλα ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα εργαλεία – μηχανήματα, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

 Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

Σχετικά Άρθρα