Κοινωνία Τελευταία Νέα

Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο στην Ξάνθη αυτήν την Παρασκευή

kardiologiko synedrio

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, υλοποιώντας έναν από τους βασικούς σκοπούς της εκπαίδευσης και συνεχούς επιμόρφωσης των Καρδιολόγων και Ιατρών άλλων ειδικοτήτων, οργανώνει στην πόλη της Ξάνθης το Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 20- 21 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Elisso

Τα θέματα πρόληψης υγείας και η μείωση της θνητότητας από τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν κύριο στόχο της ΕΚΕ. Σε αυτό το πλαίσιο η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και προωθεί γα την τοπική κοινωνία της Ξάνθης. Ενημερωτικές Ομιλίες και Δράσεις Πρόληψης Υγείας για Πολίτες, Φορείς και Συλλόγους.

Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, Δημαρχείο Ξάνθης, ώρες 12.45-14.45μ.μ.

Εκπαίδευση πολιτών στην παροχή Πρώτων Βοηθειών σε περίπτωση Καρδιακής Ανακοπής.

Παρασκευή 20 Μαρτίου, ξενοδοχείο Elisso, από τις 17:15 έως 19:30μ.μ. ενημερωτικές ομιλίες για το κοινό σχετικά με τους παράγοντες Κινδύνου της Στεφανιαίας Νόσου. Επίσης θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του Προέδρου της ΕΚΕ κ. Φούσα με τίτλο “Πώς θα αποφύγουμε το Έμφραγμα του Μυοκαρδίου”

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς η παρουσία του συλλόγου σας και των μελών του στις ενημερωτικές ομιλίες για τους πολίτες όπως επίσης η συμμετοχή σας στα μαθήματα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Στέφανος Γρ. Φούσας

Σχετικά Άρθρα