Έβρος Κοινωνία Τελευταία Νέα

Περιοδεία στον Έβρο έκανε ο Σάββας Μελισσόπουλος

melisopoylos sabas

Την εκπαιδευτική περιφέρεια του Έβρου επισκέφθηκε, την Πέμπτη 27-02-2014, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης κος. Σάββας Μελισσόπουλος, συνοδεία του Προϊστάμενου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης κ. Τζάστα. Αρχικά, επισκέφθηκαν τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Δ/νσης Έβρου, όπου η κα. Κεχαγία ενημέρωσε τον κ. Περιφερειακό Δ/ντή για την κατάσταση των σχολείων του Νομού και για τις δράσεις που υλοποιεί η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης.

Το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης ήταν ο πρώτος σταθμός του Περιφερειακού Διευθυντή, ενώ ακολούθησαν το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο του Πέπλου, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου, το 2ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου και το Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Διδυμοτείχου. Οι επισκέψεις είχαν στόχο την ενημέρωση, αλλά και την απόκτηση προσωπικής εμπειρίας από την πλευρά του Περιφερειακού Διευθυντή, για εκπαιδευτικά και κτιριακά θέματα που έχουν προκύψει στις σχολικές μονάδες.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Παρασκευά Πατσουρίδη, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα αρμοδιοτήτων του Δήμου σε σχέση με την εκπαίδευση και τις κτιριακές υποδομές. Η επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε στην Ορεστιάδα με τη συνάντησή που είχε με την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Ορεστιάδας, όπου τα μέλη του Συλλόγου εξέθεσαν τις απόψεις τους για όλα τα θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ορεστιάδας και με τη σειρά του ο Περιφερειακός Διευθυντής ενημέρωσε την Ένωση για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Σχετικά Άρθρα