Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Περγαμηνή και μετάλλιο στο Ξενοδοχείο elisso από τα διεθνή βραβεία G. SCIACCA

elisso elisso brabio Siacca elisso brabio Siacca (1) elisso brabio Siacca (2)

Επιτροπή από στελέχη και μέλη των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca Ξάνθης επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο Elisso την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 και απέδωσαν ευχαριστήρια περγαμηνή και μετάλλιο στον Γενικό Διευθυντή του ξενοδοχείου Άκη Καραλιόπουλο.

Ο Τάσος Θεοδωρακέας, Συντονιστής Εκδηλώσεων Ελλάδας του απέδωσε την περγαμηνή, ενώ η Θεανώ Καρατσιουμπάνη, Υπεύθυνη Γραμματείας Ελλάδας το μετάλλιο. Ο Τάσος Θεοδωρακέας και η Θεανώ Καρατσιουμπάνη τον ευχαρίστησαν εκ μέρους της Προεδρίας των Sciacca για την απόλυτη στήριξη και συμπαράστασή του στις δράσεις των Βραβείων. Ο Τάσος Θεοδωρακέας επεσήμανε ότι είναι σημαντικό η Ξάνθη και η ευρύτερη περιοχή να είναι σημείο συνάντησης ανθρώπων από το διεθνές στερέωμα και να επισκέπτονται το τόπο σημαίνουσες προσωπικότητες που γίνονται πρεσβευτές για τον πολιτισμό και τον τουρισμό της περιοχής.

Ο Άκης Καραλιόπουλος δήλωσε ότι θα είναι πάντα αρωγός σε όποια προσπάθεια πολιτιστικού και κοινωνικού εθελοντισμού εκ μέρους των Βραβείων Sciacca, γιατί αυτό βοηθά την ανάδειξη της περιοχής σε όλους τους τομείς. Από τα Διεθνή βραβεία παραβρέθηκαν ο Ιστορικός Δημήτρης Γιαννακούδης, Υπεύθυνος Τύπου των Βραβείων, ο Κώστας Σιδηρόπουλος, ο Δημήτρης Μουρβάκης, ενώ τη συνάντηση απαθανάτισε με το φωτογραφικό του φακό ο Δημήτρης Μουσαδές.

Μετάλλιο για τη στήριξη του στα Διεθνή Βραβεία θα απονεμηθεί στον επιχειρηματία Χρήστο Μιχαλακίδη.

Σχετικά Άρθρα