Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Περίπου 1000 άτομα είχε ο Καραλίδης στην κεντρική Εκδήλωση του συνδυασμού του (παρά το τσουχτερό κρύο και τον αέρα)

karalidis5 karalidis2 karalidis3 karalidis4

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των Ξανθιωτών στην ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Κοινωνικής Συμμαχίας στην Ξάνθη. Ο συνδυασμός του Άρη Γιαννακίδη για την Περιφέρεια ΑΜΘ με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη το Φώτη Καραλίδη, πραγματοποίησε την εκδήλωση στο εκλογικό κέντρο της παράταξης που βρίσκεται στη στοά Μονδρινού, στην άνοδο της 40 Εκκλησιών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, ο οποίος μίλησε για τα επιτεύγματα της περιόδου που πέρασε, όπως ο ίδιος τα κατατάσσει, με επίκεντρο τη δημιουργία περιφερειακής συνείδησης σε όλες τις περιοχές της ΑΜΘ. Παράλληλα, οριοθέτησε και τους πυλώνες ανάπτυξης για επόμενα χρόνια με έργα που θα αλλάξουν τη φυσιογνωμία της περιοχής, σύμφωνα με τον ίδιο.

Από την πλευρά του Φώτης Καραλίδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τη μείζονα αντιπολίτευση, συγκρίνοντας τη δραστηριότητα και την προσέγγιση των τελευταίων ετών με την εικόνα υλοποίησης ενός μόνο έργου και απορροφητικότητας του ΈΣΠΑ, με όσα συμβαίνουν σήμερα.

Παράλληλα, απαρίθμησε τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, και σημείωσε ότι για την περιοχή ,σε μια κρίσιμη περίοδο από κάθε άποψη, έχουν δρομολογηθεί σημαντικά. (Ο κόσμος ήταν πολύς παρά την βροχή το κρύο και τον άνεμο, πράγμα που σηματοδοτεί και την καλή οργάνωση αλλά και την προοπτική νίκης στις εκλογές τις Κυριακής!).

Σχετικά Άρθρα